Härliga helg

Har INTE hunnit uppdatera alls under helgen......vi räknade ut att vi tillbringat 28 timmar av 48 i ishallen!! Vi var alla sjukt trötta efter det....imorse när vi vaknat (efter en timmes försovning) så kändes det som att jag hade varit på en "dunderfest" under helgen!! ;) Men det var en kanonkul helg iallafall.....o om nån läser här så tackar jag alla ledare o motståndarlag för en KANON cup!!
O i helgen är det dags igen.....men snart,snart är hockeysäsongen slut.....men hur skönt det än känns nu,så kommer jag att sakna det tror jag.....
Men nu ska jag bli bättre med uppdateringen igen...... :)

GOOOD MORGON ;)

Hoppas att ni alla sover skönt o får en låång sovmorgon....nä tänk INTE på mig.....uppe o klar på väg till ishallen!! ;)
Så snart ska jag stå där,le o vara trevlig.....eftersom jag ska vara matchvärd!! Känner mig inte så överdrivet trevlig den här tiden på dygnet.... :P
Det värsta av allt är att Timpa inte ens ska vara med (iallafall på fm. eftersom han har var sjuk så länge) o så ska jag stå där o vara trevlig iallafall.....ORKA!! ;)
Men vad gör man inte som sann hockeymorsa??!! :P

Har iallafall packat frukost o lunch till killarna.....nyttigare o billigare....sen sparade jag lite värdefull sovtid på att dom får äta frukost där...haha!!
Nähä nu är klockan 06.50 o det är dags o rulla mot nya äventyr.....

Soffhäng

Efter en lång dag med bilbesiktning (som gick åt skogen),jobb,middag o extra hockeyträning så har vi landat i soffan!! Lite mys med varm choklad o macka o James Bond på TV......sådär lagom ansträngande!!
Extra träningen är för alla lag i föreningen o jag kan tala om att Robin såg bra liten ut bredvid spelarna från U11,U12 o J18....men han hängde med o spelade match....i en hel timme!! Men nu är han helt slut,mammas lillplutt!! Helnöjd är han med att han spelade med dom o faktiskt tog pucken av en kille i J18 ;)
Han är helt orädd det lilla barnet......

Nä nu ska vi återgå till att göra.....ingenting....för imorgon är det dags för Timpas CUP o vi ska vara i ishallen 07.00....HELT SJUKT JU!!!

Får väl se hur mycket bloggande jag hinner med imorgon.....kanske smiter iväg för en liten paus.... :P

Ha en kanonmysig fredagskväll.... <3

Svar på fråga

Igår fick jag en ganska häftig fråga,som jag trodde att jag LÄTT skulle kunna svara direkt på!! Men det var inte så lätt som jag trodde....

FRÅGA: Om du hade superkrafter,vilken skulle du då vilja ha??

Ja ni.....jag har funderat fram o tillbaks....tog frågan på riktigt allvar!! Eftersom att jag tyckte att den var ganska häftig.... O jag har kommit fram till att jag skulle vilja ha ALLA superkrafter,men tror inte att jag får svara det.... ;) Så det här blir det....

SVAR: Om jag skulle ha EN superkraft så skulle det vara att kunna vrida fram o tillbaks tiden!!

HUR BRA SKULLE INTE DET VARA!!!???



Om ni fick välja EN superkraft....vilken skulle det vara??

Till sist

O här kommer det sista....ett halsband!!


En till...

Här kommer en till av ringarna.....


Besiktning

Idag fick vi lite sovmorgon eftersom jag ska besiktiga "Gullan" nu klockan 09.00.....hade ju helt missat det o hade tydligen körförbud på bilen......ooops INTE bra!! Det var bara en jä-la tur att jag inte blev stoppad.....det hade INTE varit roligt...nä inte alls!! Så nu hoppas jag bara att "hon" går igenom......UTAN stul!!

Sen bär det av till jobbet....blir lite övertid idag,men sen är det hem o ta helg!! Eller ja.....hockeyhelg!! Timpa har ju CUP både lördag o söndag....
Men nu är det dags o åka till Bilprovningen o hoppas på att "Gullan" inte får för sig o hitta på något jä-ulskap..... :P

En liten tanke

Sänder en liten tanke till en av mina bästa vänner som fick veta idag att hon inte hade fått ett jobb som hon verkligen ville ha o behövde!!
Men det kommer nya möjligheter......

En till

Här kommer en till av ringarna från Style By Tyra....


Hit vill jag åka

Hit hade jag tänkt o ta barnen på sportlovet,tills jag såg att det inte var öppet!! Var är fjärilarna på vintern??!! Dör dom?? O dom kan ju inte flytta söderut,dom sitter ju liksom i burar??!! Ja för fjärilar går väl inte i ide....men var tar dom då vägen?? Nä det måste jag nog GOOGLA....dom kan ju inte bara försvinna!!
Men,men oavsett var de förbannade fjärilarna tar vägen så är dom iallafal INTE där nu.....men dom är tydligen tillbaks på påsklovet....så vi får väl åka då!! ;)



Ingen bebis :(

Fick ett meddelande från vännen som skulle bli igångsatt idag......det blev ingen bebis idag!! Dom fick aldrig igång förlossningen.....så hon fick åka hem o vänta ett par dagar....UTAN bebis!! Jag som hade räknat med att gosa med liten nyfödd i helgen..... Jaja,han var väl inte redo att komma ut ännu....MEN SNART SÅ!!!

Då får ni hjälpa mig o hålla tummarna igen.....


BEBIS

Idag går ALLA mina tankar o jag håller tummar o tår......för ...... som blir igångsatt idag!! Klockan 07.00 imorse så skulle hon komma in till sjukhuset..... Tänk vad mys med en liten,liten plutt......åhhh......GOS!! Kan inte vänta tills jag får "snosa" bebis.....det var LÄNGE sen!! Inte för att jag skulle vilja ha fler egna barn o jag saknar inte o ha en bebis.....men dom är ju helt underbara o luktar sådär speciellt..... Nä det passar mig perfekt o låna,gosa o sen lämna tillbaks till mamma/pappa!! ;) SNART,SNART!!!

Så hjälp till o håll tummarna för att allt går bra o att det går fort!!



Jag har sagt från dag ett att det är en liten kille där inne.....o snart får vi se om det stämmer!! <3

Kallt som F-N

Jaha lika kallt idag igen.....lilla "Gullan" gillar inte det här vädret!! Håll tummarna för att hon INTE beter sig som en PMS häxa o vägrar att starta!! Så nu är det bara ut på vägarna o akta för isbjörnar igen!! ;)


Ha en kanonbra dag..... <3

Sommar.....

Kolla in ett par av mina favoritskor......hann inte ens använda dom innan vintern kom!! Så nu står dom o väntar på våren.....


Som lovat

Här kommer bilder på två av de nya ringarna....



Vad tycker ni??!!

Förfrusen

Alltså allvarligt,det här är helt galet......imorse när jag skulle till jobbet visade termometern -26,5!! Helt galet.....bilen ville knappt starta o värmen gick inte igång förens jag var så gott som framme vid jobbet!! Jag var fryst i säkert ett par timmar innan jag började känne tårna igen!! 
Det var nästan så jag satt o höll utkik efter isbjörnar....så jag inte skulle råka krocka med någon!! ;)
isbjörn.jpg

Men det som mest galet med alltihopa är att fram på dagen så gick jag o kollegan ut o sa båda två.....men åh nu är det ju riktigt varmt o skönt....inte ens vantar behöver man ha på sig.....o där stod jag med mina solglasögon,som att det vore värsta vårdagen...... DÅ VAR DET BARA -13,2!! Snacka om skev verklighetsuppfattning,haha!! :P

Men nu är säkert isbjörnarna ute på gatorna igen.....för nu är det -23,7 igen!!
VAR F-N ÄR VÅREN??!!

Style By Tyra

Fick hem paketet från Style By Tyra igår o smyckena var ännu snyggare i verkligheten....lägger upp bild senare!! Enkelt o smidigt så kom brevet med posten o allt låg i små söta påsar.....MYS!!! Style By Tyra är verkligen en sida jag kan rekommendera.....jättefina saker till kanonbra priser!! Nu väntar jag med spänning på att hon ska få in sina nya Ear Cuffs.....verkligen en VILL HA sak!!
Kolla in Tyra´s blogg...hon har dom på sig!!

På det igen

Jag testar väl igen....nu ska jag jobba!! Hoppas att ingen blir sjuk eller nåt.....vill verkligen tillbaks till jobbet NU!!
Blir en kort vecka o starta med.....tre ganska lagom långa dagar!! Sen är det hem o laga middag.....något bra mat tips??!!
Sen är det hockeydags för Oliver efter en veckas uppehåll med snor o snörvel ;)

Nä men nu tar jag väl en bloggpaus o jobbar lite istället!! :P

Never ending story

Allvarligt...hur mycket tvätt kan det finnas i en så pass liten lägenhet som min??!! Helt absurt....det tar ju ALDRIG slut!! Nu har jag hållt på o tvätta sen 12.00 o det finns fortfarande tvätt kvar!! Börjar allvarligt undra om någon annan har lämnat sin tvätt här....om jag inte hade känt igen kläderna så hade jag nog trott på det själv!! Nu ska jag ALDRIG låta det bli så här igen....ooops,nu var jag där o sa aldrig igen!! ;)
Men nu har jag skickat killarna till pizzerian för o hämta mat....så får jag ta en liten paus från tvätten....men sen är de dags igen!!

Vilket kul inlägg o läsa...eller hur??!!

Ny header

Jag är med o tävlar om en ny design hos en kanon duktig tjej.....kolla in!!!

http://krangligochkonstig.blogg.se/2011/february/tavling-2-tre-olika-designer.html?_tmp=96411f2ab397cafd92d80dcdb4ddb62552a218e3

London paket

Har ju helt glömt bort o visa vad jag fick hem från England!! Skickade en lista som underbaraste Stephanie fixade från BOOTS..... Det är verkligen en affär som har allt man behöver.....o lite till!! O allt är mycket billigare än här i Sverige....så när jag är där brukar jag fylla förråden o annars brukar jag försöka skicka inköpslistor till andra stackare som är där!! ;)

Jag älskar sminket från No7 o här är nyförvärvet:


O det här är en "lifesaver"....är som druvsocker,men en halv sådan här är som två stycken Dextrosol o dessutom billigare o godare säger Robin!! :P


I min lilla påse fanns det också lite förkylningsmedicin m.m.....men inget som jag tror ni vill se på bild!! ;)

Tjejresa

Det här hotellet blir det under vår tjejresa.....o det här måste vi ju se o göra!!

Här kan man bränna MYCKET pengar!! :P



O det här är ju en självklarhet......deras glassdrinkar är ju gudomliga!! ;)



O här inne finns en av mina små favoritaffärer!! ;)



Sen måste vi väl hit o äta GOD kinamat!!



Sen jag väl visa henne ALLA vanliga turistattraktioner......eller vad tycker ni??!!



O säkert en massa saker till men det skulle bli ett lååångt inlägg!! Men kul ska det bli....men då måste ju barnen bli friska någon gång....på VAB blir man ju INTE rik direkt!! ;)

Tvätt dags....

Har tvätt tid idag mellan 12.00 o 22.00.....lång tid kan tyckas!! Men ni har INTE sett mitt tvättberg.....sa ju att det var som Mount Everest....o jag lovar...jag skojar INTE!! Just nu vågar jag inte öppna dörren till tvättstugan....för berget har redan släppt lavinen som jag var orolig för....
Det börjar tryta i graderoberna o då har vi ganska mycket kläder.....blir så med en klädtokig mamma!! Har kört varianten...smutsiga underkläder....hmmm vi behöver nog nya iallafall!! INTE bra i längden ;)

Men nu ska ALLT tvättas o så ska jag ALDRIG vänta så här länge innan jag tvättar!! Men just det....jag skulle ju aldrig säga ALDRIG igen!! För om någon vecka så kommer nog ett liknande inlägg igen....o då har jag ju inte sagt något!! ;)

Något att drömma om

Förlåt för dålig uppdatering!! Men jag fick åka hem från jobbet igen eftersom Timpa fick feber.....
Så vi har haft en slappdag i sängen,framför DVD filmer....har hunnit avverka ett par under dagen!! Men jag har hunnit drömma mig bort.....o planera ett par resor till sommaren. Som det ser ut nu så blir det London med barnen (till vänner),Ullared (ytterligare ett ställe som jag hade sagt att jag aldrig skulle åka till) o sen planeras en riktig tjejresa till London i slutet av sommaren.....något jag verkligen ser framemot!!
Ska ha ett par dagar i London ihop med en tjejkompis med bara shopping,god mat,gott o dricka o kanske lite party....vem vet!!! Har varit i London MÅNGA gånger,ja även bott där.....men det blir första gången jag åker med bara en tjejkompis!! Tänk att få shoppa utan gnäll!! ;)

Så just nu kollar jag på hotell o flygresor......bilder kommer när vi bestämt oss!!

Dags igen

Nu är det måndag o jobbdags igen....efter en veckas VAB!! Timpa mår bättre,sååå skönt!!
Så nu kan jag gå tillbaks till jobbet i lugn o ro...
Hade en kanonkväll ihop med Englandsvänner igår.....har ju saknat dom!! Planerar en resa till dom på påsklovet....nu får tiden gå fort!! Längtar sjukt mycket efter London också....lite shopping skadar ALDRIG!! ;)

Nä nu jobbar vi vidare....hörs senare!!!

Ny

Inte ofta jag brukar lägga ut mina underkläder till allmän beskådning ;) Till skillnad från andra som bloggar,som gärna visar upp sig själv i underkläderna....säger inga namn,men det är ju t.e.x ******
Men jag var bara tvungen....titta jag har köpt något som INTE är svart,brunt,beige eller grått......

TITTA SJÄLV,SÅ FIN FÄRG,ELLER???


Älg i ugn...

Är i ****** o ska äta...med vänner från England!! Helt underbart o ses igen...blir alldeles för sällan!! Så ikväll ska vi äta "moose in the oven" som vi så fint kom fram till att det måste heta!! ;)

Har hämtat mina saker också.....bild kommer senare

Tänk vilken tur att jag kunde skjuta upp städningen liiite till!!! :P

REA

Kolla vad jag klickade hem från STYLE BY TYRA

Ring Klor stl 6Halsband Silver VingeRing Brons Sköld stl72Finger SparklingSnake 6/72finger Slingrad orm O allt för 187 kr....I LOVE REA..... ;)


Bilder

Slänger in lite foton på världens BÄSTA hockeyspelare!!


Seg morgon

Borde egentligen städa,tvätta (har ett tvättberg i storlek med Mount Everest) o fixa.....men jag kommer INTE igång!! Nä,istället ligger jag kvar i sängen o tittar på Shrek med Timpa.....mycket mysigare!! Jag kan ju ligga här tills dammråttorna kommer o tar mig,eller vänta på att mitt egna Mount Everest ska släppa en lavin med kläder....då MÅSTE jag ju ta tag i det...eller???
Eller så kan jag ju bara gå ut genom dörren o åka någonstans....då ser jag ju inte skiten....o ni vet ju hur man säger
- Syns INTE,finns INTE ;)

Nja,det är kanske inte så illa som det låter,men städningen hänger över mig som ett svart åskmoln....tänk om man kunde ha någon som gjorde det åt en....dessutom så MÅSTE jag nog åka iväg...en kompis som bor i England är här på semester o det är f-n så mycket trevligare o träffa henne än att städa!! Hon har ju köpt med sig saker från England till mig o sen MÅSTE jag hämta lite andra saker hos en annan kompis....MYCKET viktigare!! :P

Ja så blir det....ett varm bad,sen åker vi iväg istället.....röran,tvätten o dammet lär väl finnas kvar när jag kommer hem!!
O gör det INTE det så är det bara att bli jä-ligt glad....för då har någon annan tagit det!! ;) (önsketänkande)

Så mycket bättre

Ja ni....jag gick som sagt till biografen med ett öppet sinne....men tydligen inte tillräckligt öppet !! Det var nog en av de sämsta filmer jag sett!! Allt var överdrivet o med en riktigt tråkig buskishumor....nä,INTE min "cup of tea" :P
Men sen hemma igen så såg vi I rymden finns inga känslor.....o vilken film!! Helt underbar o ligger nog i topp 5 listan,iallafall över svenska filmer!!
SÅ BRA!!!

Men nu är det dags för sängen.....sov gott alla sötnötter!!

Rastlös

Timpa börjar att bli väldigt rastlös (efter 2 veckor hemma).....så mot mitt bättre vetande lovade jag att vi skulle gå på bio ikväll!! Men han är ju feberfri ,mår hyfsat o bion ligger 2 minuter härifrån.....så vi testar väl!!
Så ikväll ska vi se.....
SF Bio: Åsa-Nisse: Wälkom to Knohult
Inte riktigt min typ av film...men jag går dit med ett öppet sinne!! ;)

Imponerad

Brukar titta på CAKE BOSS TLC o jag är djupt imponerad av dessa killar/tjejer.....jag skulle också vilja kunna baka sånt här.....men jag har uppenbarligen inte fått den talangen!! Jag kan inte ens lyckas med en sockerkaka,har till och med fått en mamma i hockeyn o baka åt mig till Timpas CUP ;)
Nä det är verkligen INTE min grej....
Men det är definitivt deras grej....kolla in det här!!



Fantasilöst

Idag känner jag mig lite "OFF" o helt fantasilös.....vet inte riktigt vad jag ska skriva om....så jag slänger upp lite gamla foton från Spanien o LÄNGTAR tillbaks....
En helt underbart mysig semester...... <3

Frisläppta

Timpa o jag hann med lite snabbshopping igår efter vi hade blivit frisläppta....
Timpa köpte det här o det sysselsatte oss HELA kvällen sen....
O även jag hann med o hitta det jag behövde ;)
Har verkligen fastnat för fjädermodet.....




Hemma

Nu är Timpa o jag hemma igen.....så skönt!! Ska bli underbart o sova i sin egna säng......
Har inte hunnit skriva tidigare idag,dagen har varit full av undersökningar m.m
Men nu är vi hemskickade för vila o absolut ingen träning på ett tag!!

DET VAR INGEN HJÄRNTUMÖR.....vilket var min största oro!! JIPPIE...... :)

Dom säger nu att det är ett virus som skapar trycket på hjärnan,ja någon form av infektion alltså!! Men det ska läka ut av sig själv med vila o värktabletter!!
Tack alla som funnits under dessa jobbiga o oroliga dagar!!


Torra fötter....

Har ju helt glömt bort.....
Mina Uggs började att läcka efter ett par års tjänstgöring :( så jag var ju tvungen o införskaffa ett par nya vinterskor.....o här kommer dom!!



Vad tycks??

Var bara tvungen...

Var bara tvungen att lägga upp dom här bilderna!! Hittade dessa mysiga doftljus på http://www.bubbleshackhawaii.com/poi-bowl-candles-/la-la-lokelani-soy-poi-bowl-candle-
Kolla in....
Juicy Pineapple Pineapple Shaped Soy Candle-LARGEJuicy Pineapple Soy Surfboard Candle Papaya Love Coconut Shell Soy CandleLa La Lokelani Soy Poi Bowl Candle

Riktigt bra...

Har precis sett klart filmen o jag blev positivt överraskad,Timpa somnade visserligen efter ungefär en kvart....men den var RIKTIGT bra!!
Bra handling o kanonbra effekter.....

Det är en film som verkligen är värd att se.....men så är ju jag en "sucker" för den typen av film!! ;)

Filmtajm

Nu har Timpas farfar varit på besök o vi satte honom direkt på att fixa DVD-spelaren.....o han lyckades!!
Så nu ska vi mysa ner oss i varsin säng o titta på filmen som vi inte hann se igår!!
Har även filmen 2012 o titta på......men den kanske vi spar tills imorgon!!
Vi skriver senare om hur filmen var!!

Färdigt för idag

Blir inga fler undersökningar idag eftersom Timpa har 39,3 i feber trots värktabletter.....så nu måste dom bara koncentrera sig på att få ner febern istället!!
Han orkar nog inte göra något inlägg idag heller....får väl se imorgon!!
Vi kunde inte se filmen igår heller....för vi fick inte igång DVD spelaren.....modern skit,haha!! ;)
Men hans pappa kommer upp ikväll så vi hoppas att han får igång den.......

Svar på undersökning

Under synundersökningen så såg man att synnerverna var svullna,vilket tyder på ett tryck i hjärnan!!

Kommer inte att skriva mer om det nu,utan vi väntar på flera undersökningar o tar en sak i taget.....

Ögon...

Nu har vi precis fått veta att vi ska ner till ögonmottagningen för en undersökning,där dom kan se om det finns ett ökat tryck inne i hjärnan....
Fy f-n vad det här är jobbigt o oroligt.....men,men nu är det bara att köra på o hoppas att dom hittar orsaken till allt det här!!

Timpa därimot tycker bara att det är förbannat långtråkigt..... :P

Han funderar på att göra ett eget inlägg här senare....så vänta o se!!

Lunch

Den enormt "goda" sjukhusmaten bestod idag av Kycklinglasagnette.....
Tänk att mat med så avancerade namn.....kan smaka absolut.....INGENTING!!!
Det här något för Kissie o banta på.....smakar precis som mat ur barnmatsburkar!! :P

Ronden

Nu har läkaren varit här...ja eller flera läkare.....så nu väntar en massa blodprover!! Vilket INTE brukar vara det lättaste på Timpa,eftersom han HATAR sprutor!! Men det är väl bara o muta honom med något bra...för proverna MÅSTE ju tas!!
Har ni något bra "mut tips"??!! ;)

Sen ska det komma en sjukgymnast under dagen o kolla varför han har ont/är stel i nacken!!
Så vi blir kvar iallafall tills imorgon.....kul med sjukhus!! Men samtidigt så är det ganska skönt o vara här,så vi får veta vad det är för fel på mitt lilla hjärta!!
Kommentera gärna massor.....för vi ligger där vi ligger!!!
Skriver mer när vi vet mer.....

Sjukhus

Här har Timpa o jag tillbringat natten,eftersom han nu har haft en extrem huvudvärk i 10 dagar (som inte släpper)....så efter två besök på vårdcentralen o två på sjukhuset blev vi till slut inlagda,eftersom han igår dessutom fick skyhög feber o känselbortfall!! Så idag väntar utredning......
Mälarsjukhuset
Så nu håller vi tummarna för att det inte är något allvarligt :(

Sportlovsmys

Har precis lovat mina barn att vi ska titta på TRASSEL på bio o ut o äta (sushi) på sportlovet!! Kan ju inte hitta på så mycket annat eftersom jag jobbar i "fel" län o har sportlov veckan efter dom :(
Vi hade ju pratat om att åka till skidbacken.....men jag tror att alla är sjukt trötta på all snö!! Nä det känns bättre med en varm o mysig biosalong....
Jag är ett stort fan av Disney filmer o hoppas att den här är lika bra som dom andra.....annars är det ju bara kul med lite mamma/barn tid.....blir inte alldeles överdrivet mycket av det p.g.a jobb,skola o all hockey!!
Ganska skönt att säsongen snart är över o fotbollen drar igång istället.....inte lika intensivt!!

Slut....

Upptäckte just att min parfym går på sista dropparna....ILLA!!! Jag använder ju bara en speciell parfym....har försökt att byta o testa någon annan,men jag är fast!! Hur mycket jag än vill så använder jag den nya i ett par dagar....för att sen komma på mig själv med att ha gått tillbaks till favoriten!!
Saken är den att "min" parfym är rätt dyr.....jaja jag får väl helt enkelt boka en resa någonstans så kan jag ju köpa den i Tax Free.....

Nja det kanske inte var den mest ekonomiska lösningen....men absolut den roligaste!!! :P



Ska få se..

Nu har jag införskaffat en av filmerna som jag ville se.....så nu ska jag se klart Sveriges Mästerkock o sen ska Timpa o jag se......

The Last Airbender Poster

Uppdaterar efter o talar om vad vi tyckte.....

Ska aldrig....

Många gånger har jag sagt - Jag skulle aldrig.....

Här kommer några exempel!!

Jag skulle ALDRIG ta på mig highwater byxor.....men jag föll dit!!


Jag skulle ALDRIG raka håret....o det vi ju alla hur det gick!! ;)


O jag skulle ALDRIG åka till Thailand o nu sitter jag här o drömmer mig bort till Bangkok för sol o shopping!!



Så framöver så lovar jag att aldrig säga ALDRIG......jag ska ALLTID prova minst en gång innan jag säger något!! Det känns lika bra.....annars lär jag ju få höra det till dö dagar!! ;)

Botten...

Hade spolat upp ett bad o haft i mjukgörande olja....mmm MYS!! Skulle precis kliva i....men det var som att doppa tårna i Bottenviken....det ända jag slapp var att hacka hål på isen före!!! F-N,JAG HAR INGET VARMVATTEN!!!

Jaja blir en Bad Hair Day idag alltså!!! ;)



Ingen rosa-tjej

Jag var nog lite av en pojk-flicka när jag var liten.....det är kanske det jag tar igen nu!! Jag älskar bling-bling,smink o kläder!! Det är nog därför som jag fastnat för saker från Japan o Thailand.....där tar man verkligen ut svängarna o ingenting är konstigt!!
Jag är så där barnsligt förtjust i Hello Kitty o alla andra små söta saker!!
Titta bara här......
Hello Kitty Pave Jewelry CharmPunk & Gothic Hello Kitty x h. NAOTO

Eller det här.....
Gotouchi Medama Oyaji has Japan Trip!

O till sist den här.....en sån här ska jag bara ha,jag får se hur löjlig o barnslig ut som helst!! O eftersom jag inte var någon rosa-tjej som liten så har jag lite o ta igen.... ;) Men tänk va mys o bara mysa runt hemma i......så en sån SKA jag ha!! :)


Vill se...

SF Bio: I rymden finns inga känslor The Last Airbender Poster

Blandad kompott....men det är väl bara att börja beta av dom..... ;)

Brrrrr.....

Allvarligt talat.....nu får det vara nog!! Ja det får det!! Är så sjukt trött på snö o kyla....nu har det snöat fram o tillbaks i ett dygn......IGEN!! Ska det aldrig ta slut??!!
Känns som att istiden är här.....ja det är väl bara att lägga sig i en snödriva o bli hittad av någon arkeolog om så där 10000 år eller nåt!! ;)
Undrar vad som finns om 10000 år?? Undrar om dom som hittar oss tycker att vi är lika underliga som mammutar är för oss??
Tänk om alla är pyttesmå o vi framstår lika stora som dinosaurier!!

Ja det här blev ju inget flummigt inlägg alls.....haha

Egentligen var det bara det här jag ville visa....
När det ser ut så här.......
Så känns det här väldigt långt borta....


Häftigt....

Blev tipsad om en sida på nätet http://www.davidandgoliathtees.com
Hittade dit o blev positivt överraskad,dom hade en massa häftiga saker.....
You Made Me EvilI Heart NinjasDrama Queen Regal Pajama SetCome To The Dark Side Knee High SocksIf Life Hands You Lemons Key ChainSpooning Leads To Forking Lip Jelly
Man blir sådär vårglad av alla deras färger!!

Stor båt

Mina barn börjar nog att tröttna på vintern lika mycket som mig just nu o tjatar mer o mer om att åka bort någonstans!! I veckan var det kryssning som hägrade,i alla dess former,allt ifrån lyxkryss i Västindien till Birka Cruises till Åland.... Jag skulle själv inte ha något emot en kryss i Västindien,men eknomin tillåter nog mer en 24 timmars till Åland ;)
Jag fick hem en katalog om dessa lyxkryssningar o det är PLÄTT LÄTT o drömma sig bort kan jag säga!!
Men nähä det här ligger väl närmare till hands,man kanske ska boka sig en liten trip till början av April o hoppas att våren gjort sitt intåg då!!





Vill ha....

En sån här önskar jag mig av All Hjärtans Dag fén,tomten eller någon annan snäll själ....kanske när jag fyller år!!
Tänk vad mycket fina foton ni skulle få se isåfall.....

Nikon D3100 + 18-55mm Objektiv

LEGO=kanonkvalitet,SKURHINK=skitkvalitet

Alltså allvarligt....vad är LEGO gjort av....måste vara betong,kan iallafall INTE vara plast som dom säger!!
Mina killar fick varsin LEGO bil idag,någon sådan där grej som först skulle byggas ihop o sen hade den nån sorts avskjutningsanordning....ja avancerat ska det vara!!
Så nu tävlar dom för fullt över vardagsrumsgolvet.....men attans,mitt i racingbanan så stod mammas skurhink...som något förbannat hinder... Men som barn gör o tänker...så blev det ju skitkul att försöka krocka hinken!!
Den äldsta lyckas tillslut att köra rakt in i hinken,med ett segervrål!! Men segervrålet byts snabbt ut mot ett litet...hmmm mamma....DIN HINK LÄCKER!!!
Japp mycket riktigt...den lilla LEGO betong bilen hade kört sönder hinken o vi hade nu 5-10 liter vatten över golvet...
Men på barns vis...så sas det bara - Mamma...nu blev det vattenhinder!!!

Men den astråkiga mamma sabbade vattenhindret o torkade snabbt upp vattnet med ett - Inte kul...nä INTE kul alls!!
Medans tre barn svarade i kör - Jo mamma...skitkul!!

Jaja..vi får väl helt enkelt vara ense om att vara oense i denna frågan!! ;)

Mys kväll

Man får väl mys till det så här på Alla Hjärtans Dag.....så ikväll blir det Tacomiddag,ett glas rött,tända ljus o efterätt!! Mys med barnen är ALLTID bäst!!
Hoppas att alla ni andra får en mysig kväll!!



Nya naglarna


Mario

Nu känner jag mig duktig......har storstädat överallt!! Så nu sitter jag i soffan med en kopp the´ o spelar Super Mario med barnen!!
Jag blir som ett litet barn själv.....älskar verkligen Mario!! En liten nostalgitripp....det är mys att bara kunna vara o göra något tillsammans!!

INGET ÄR SOM VÄNTANS TIDER

Hemma igen efter besöket hos doktorn,alla prov tagna o nu är det bara att vänta....o vänta!! I två jä-la veckor ska vi vänta. Det sägs att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.....
Men när man väntar på sånt här,så känns all tid FÖR länge. Jag är inte bra på o vänta från början....men det här är ju ren tortyr!!
Nu har jag lyckats göra ett inlägg med nio stycken vänta i......så jag klämmer in ett till!!
JAG HATAR ATT VÄNTA.....

IGEN

Jag vet att jag har skrivit om det här en gång förut,men jag kan bara inte låta bli!! Det är bloggkrig mellan Kissie o Mikaela IGEN.....

Kissie har skrivit något i sin blogg med rubriken "Jag hatar unga mammor" eller något liknande o Mikaela kontrar direkt.....börjar allvarligt talat undra om dom tillsammans kommit på en plan....en plan över hur dom ska få fler läsare!!??
Sen är det sorgligt att läsa deras bloggar....den ena är 15 år o har en dotter på några månader,i sina sista inlägg så talas det om att hon o hennes kille slåss o kallar varandra elaka saker när dom blir osams!! Är man en bra förebild då (oavsett ålder)??!! Hon bränner sig själv med cigaretter o lägger ut bilder på brännmärkerna på bloggen!!
Finns det INGEN vuxen som ser hur dålgt den här lilla tjejen mår???

Den andra opererar sönder sig totalt o svälter sig,lever på 300 kalorier om dagen,som hon intar i barnburksmat...hon redigerar sina bilder så att det ser ut som att hon har anorexia (vilket hon säkert har)....lever i en liten Stureplansbubbla.... Undra när den spricker?? Men hon är ju iallafall myndig o bestämmer själv!!
Men allvarligt talat....är det här våra tonårstjejers förebilder??!! Isåfall är jag jä-ligt glad att jag bara har söner!!!

VC

Nu är det dags o starta dagen.....frukost,snabbdusch o sen iväg till Vårdcentralen för att börja utredningen på Robin!!
Hoppas att dom fixar det där,så vi slipper åka till sjukhuset (kan nog tyvärr bli så p.g.a hans diabetes),men jag vill verkligen NTE sitta där o dessutom så är ju Oliver fortfarande sjuk,så det blir lite svårt o åka så långt idag!! Jaja,det ordnar sig säkert!!
Robin är mest nervös över att dom ska ta blodprov i armvecket o vill det verkligen INTE!! Men han är ju världens mest underbara,jätterädd o nervös så säger han -Mamma,jag tycker att det gör jätteont o är läskigt.....men jag vet att det är viktigt att jag gör det iallafall,så vi får veta,för det är viktigt!!
Mammas älskade lilla kille.....

Jaha...dags o sätta fart då,uppdaterar senare!!

Svar

Har fått flera frågor om bloggen o om jag har slutat blogga.......vet inte var jag ska börja!!??
Nä jag har inte slutat blogga,men jag har massa som jag skulle vilja skriva om....men jag får inte ner det bara!!
Inte likt mig....

En sådär halvjobbig period just nu bara,Timpa har fått tillbaks sin migrän,Oliver har 39,6 i feber o är jättedålig.....ska på utredning för Robins mage imorgon (som att det inte räckte med att han har diabetes). Dom tror att han är glutenintolerant eller ännu värre,har någon mag/tarmsjukdom (vilket inte ligger så långt bort då både jag o hans morbror har det).....så får jag välja så tar vi lätt gluten!!
Hann iallafall börja det nya jobbet innan det var dags för vård av barn....

Men jag trivs kanon på nya jobbet o hoppas att bli kvar länge!!

Har hunnit vara iväg o skämma bort mig själv lite hos Laura idag.....fixat om naglarna (bild imorgon) o så har jag klickat hem lite saker från BUBBLEROOM.....
Oliver o hans lag vann dessutom hela sin CUP igår.....mammas hjärta!!

Så som sagt...det har varit en händelserik period (sen jag bloggade sist)....både på gott o ont!!
Men det är bara att fortsätta att vara positiv.....vi fixar allt jag o mina barn!!! <3





SÅ TRÖTT

Jobbat första dagen på nya jobbet idag......jätte roligt!! Men nu är jag så trött så det går inte att hålla ögonen öppna.....så därför orkar jag inte skriva mer idag!! Kommer blogga mer imorgon!!

Kram o God Natt <3


Tårta

På väg in till nya grannen som ska bjuda på smörgåstårta!!
Härligt med bra grannar.....
Sen ska jag vänta in barnen,för bad,soffmys o en tidig kväll!!

Veckostart

Måndag imorgon....jippie!! *ironi*
Barnen ska på friluftsdag,ett sånt där påfund för att alla barn ska komma ut i friska luften...eller??
Ja visst i dagens samhälle så sitter en massa barn bara inne framför datorn/tv-spel......INTE mina barn!! Så nu ska vi imorgon se till att dom har skridskor,klubba,hjälm o matsäck med sig.....för att dom "ÄNTLIGEN" ska få röra på sig o få lite luft!! ;)

Sen ska det packas väskor,städas o allt sånt där som måste göras innan veckan startar!! ÅH...vad jag älskar söndagar!! *INTE*
Det måste nog vara den jobbigaste dagen på veckan!!

Vilken dag är er värsta dag??

Under behandling

Nu är vi tillbaks efter den trevliga lilla utflykten......har nu ett nytt bromsok!! Nu ska vi bara få dit det också o hoppas på det bästa!!
Jag måste tydligen också vara där när det monteras,så det är väl bara att gå ut o ställa sig bredvid bilen o se dum ut!! ;)
Jag får väl helt enkelt bara medge att jag är bra på många saker.....bilar är dock inte en av dom!! :P

Stackars Gullan

Vid bromsbytet idag så gick allt som kunde gå åt he-vete det!! Det visade sig att det inte var så lätt som vi trodde......inte bara bromskloss....nä då,hela bromsoket är helt j-la förstört!! Jo men visst...det blir ju bara en extra kostnad på 3000 kr!! Men jag är inte bitter...positiva tankar,positiva tankar!!
INTE positiv längre....piiip,piip,piip o allt det där!!

Jaja...det är väl bara att gilla läget,eller INTE!!! Varför nu?? Jag behöver ju verkligen bilen!!!!
Japp blir en härlig utflykt för att hämta bromsdelar imorgon o be till högre makter om att skiten fungerar sen!!

Just nu är "Gullan" o jag INTE vänner.......jä-la bitch,det är vad hon är!!! Krävs mycket för att vinna tillbaks mitt förtroende nu....eller nä inte SÅ mycket....bara att hon tar mig till jobbet på måndag igen!!

Gör hon det så ska jag glömma allt som hänt o älska henne igen!! ;)

Vårens vill ha

J Dauphin - I Am A TerroristNelly  Shoes - Balkh Boots

Beslutsångest

Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker att dom här är jättefula eller skithäftiga......ja eller kanske både och!! Eller vem vet jag kanske faller dit på ett par till våren.....

Vad tycker ni??

Nelly  Shoes - Matsumoto 3Nelly  Shoes - Exclusive Matsumoto 3

Rock of Sweden

Jag gillar verkligen Rock of Sweden´s smycken. Precis min stil,dom här vill jag verkligen ha till våren med snygga boots o skinnjacka!!

R1301R1003B

Avslöjar....

Nu ska jag avslöja vad jag tänker bli när jag blir stor ;)

Jag har bestämt mig för att plugga till Stylist......var det sen tar mig i arbetslivet,det får vi se framöver!!
Men det känns som att det är dags att faktiskt få göra något som jag vill o som jag tycker är jätte roligt!!
Vet inte riktigt när det blir dags att börja plugga,men det känns skönt o ha bestämt mig iallafall.....

Här tänkte jag plugga!! Vad tror ni om det??


http://www.helenefalksstylistutbildning.se/

Helplan

På väg till ishallen o titta på Oliver......han ska spela sin första match på HELPLAN......hoppas att alla våra små killars ben orkar en hel match....

Heja mammas älskling!!

Utkik

Håll utkik imorgon......då ska jag tala om vad jag tänker plugga till o jag känner mig så nöjd över det beslutet!!

Kram

Bloggfight....

Efter Finest Award så kan man läsa i många bloggar om hur dom snackar så mycket skit om andra bloggare.....
Kissie,Mikaela m.fl.
 
Vad är problemet?? Känner dom ens varandra?? Vad har dom blivit kända för??

Mikaela: 15 årig tjej som precis blivit mamma,delar med sig av hela sitt liv på bloggen o blir sen ledsen när folk kommenterar negativt!! Lilla gumman,om man säljer ut sitt liv....så får man ta konsekvenserna!!

Kissie: Hela tjejens liv går ut på bantning (anorexia),tuttoperationer,ankläppar,stureplansfester o.s.v.   
Undrar vad som händer den dagen "jordens dragningskraft" tar ut sin rätt???
En sak måste jag bara ge henne......hon har tagit ordet "bimbo" till en helt ny nivå!!

Sen finns det ju faktiskt dom som har seriösa bloggar där inte allt är så ytligt/snyftigt o verkar vara härliga människor....

Kenza: Verkar vara en kanongullig tjej med båda fötterna på jorden.....o en kanon känsla för mode!!

Katrin Z: Säger bara en sak......jag ÄLSKAR människor med självdistans o som kan vara vassa i sina uttalanden!!

Men jag förstår fortfarande inte varför vissa av dom ska ha "fighter" med varandra hela tiden.......dom säger ju att dom bloggar för sin EGEN skull.....
Vad spelar det då för roll vad andra säger???

Ensam hemma

Har haft en riktigt mysig kväll med Katrin (väntar fortfarande på bebis)....vi åt räkor,baguette,ost o annat gott....till det tittade vi på Let´s Dance!!
Nu sitter jag ensam i soffan med en stor kopp Chai Latte,inlindad i min stora morgonrock....mmm,det här är livet!!
Så skönt att bara få vara själv ibland,bästa tiden!! När man bara kan vara....
Barnen är hos pappa över helgen o jag ska bara vara......imorgon ska jag på Kryddparty o hämta lite saker från Laura,sen blir det bort på middag.....skönt o sätta sig vid dukat bord!!

Sen ska jag försöka få dit nya bromsar på lilla "Gullan"......har råkat tappa ena bromsklossen....ooops!!!

Ha en fortsatt mysig fredagskväll..... <3

Resten

Här kommer resten av mina tatueringar:
 

Foto

Fick precis veta att min mamma har en extra systemkamera.......o jag ska få låna den!!
Så snart kommer det en massa fina foton här på bloggen....

Tack mamma <3

När jag blir stor....

Nu har jag funderat fram o tillbaks över vad jag vill göra "när jag blir stor" ;)
Efter i onsdags (en speciell dag) så var det en underbar människa som fick mig att bestämma mig.......TACK!!
Jag har nog inte haft tron på mig själv för att ta steget ut ur mitt nuvarande trygga arbetsliv,jag trodde att jag skulle stanna där för alltid!!

Men nu ska jag hoppa ut över stupet (så fort det är möjligt) o börja plugga.......
Jag kommer att fortsätta skriva om vad,när o hur lite senare dag.......

Men just nu inväntar jag en vän som ska äta middag här.....det blir räkor,ost o annat gott!!

Sorry

Hej alla mysiga läsare!!
Förlåt för att jag inte har bloggat så bra de sista dagarna......det har varit väldigt mycket bara!
Först Robins sjukhusbesök o sen en hel del personliga saker (som jag fortfarande funderar på om jag ska skriva här eller i en anonym blogg) som har varit väldigt jobbiga o tagit mycket energi!!

Men jag lovar att jag ska bli bättre nu....bloggar masor imorgon!! :P

Kram på er!!

RSS 2.0