Sälja ut....

Just nu funderar jag på hur mycket jag vill skriva ut om mitt liv o vad som händer i vårat liv......eftersom det faktiskt just nu är ganska mycket på gång!!
Men jag har alltid varit en sån människa som inte brukar berätta personliga sker för vem som helst,så vet jag inte riktigt vad jag kommer att skriva här!! Samtidigt så känner jag att det är viktigt att berätta,för det finns så många till i samma situation.....sen så är det ju inte bara jag som är inblandad.....hmmm!!!

Ja,ja....vi får se senare om jag bestämmer mig för att berätta eller inte..... 

Bara lite till

Har skickat Timpa o Oliver till skolan......sett till att dom hade läxor,gympakläder m.m. nerpackat!!
Timpa kom hem igår kväll,la sig på soffan o somnade med kläderna på.......o jag kan lugnt säga att honom flyttar jag INTE på.....då behöver jag verkligen styrketräna mycket mer!! Nä 158 cm o 36 kg tunga Timpa fick helt enkelt sova på soffan med kläderna på inatt!! :P Han var ju uppenbarligen HELT slut efter helgen......men han var nöjd med allt!!

Nä nu ska jag passa på o krypa ner i sängen bredvid Robin o sova en liten stund till!!

Väntar....

Ligger i soffan o kollar på när Oliver o Robin spelar SUPER MARIO.....var också med en stund tills ögonen sa ifrån!! Väntar på Timpa som är på väg hem ifrån Stockholm,han blev hämtad av en vän till mig i ishallen tidigare idag o sen fick han följa med henne upp till Arlanda där hon skulle hämta sin bror. Timpa var nöjd,han hade fått äta både plankstek (till lunch) o Mc Donalds........dessutom fått kolla flygplan på Arlanda!! Kanske lite bättre helg än vad vi andra haft på sjukhuset..... ;)

Hoppas på att kunna sno tillbaks TV´en o kolla på Wallander snart......om jag kan hålla mig vaken till dess!!

Hem Ljuva Hem

Nu är vi äntligen hemma o ska ta ett långt,varmt bad....sen blir det pizza-middag här hemma!! Har absolut ingen ork till att laga någon mat,eller något annat ansträngande för den delen!! Nä,ett bad,rosa mysdress,pizza o sen soffhäng resten av kvällen!! Värdena fortsätter att vara låga....så vi får väl se hur många gånger man måste upp inatt!!??
Men dom hittade inga tecken på infektion eller sådant.....så det var helt enkelt ett sånt där roligt "diabetes-spratt"
Åh,vad jag gillar dom....INTE....men,men det är bara gilla läget!! Med diabetes kan allt hända,så livet blir ju aldrig långtråkigt ;)
 Men lillplutt får väl iallafall vara hemma från skolan imorgon....han är också bra trött efter det här!!!
Men vet ni vad??!!

Always look on the bright side of life!!!

Dödstrött....

Att man kunde vara så här trött o fortfarande stå på benen hade jag ingen aning om!! Trött så jag mår illa,ont i huvudet o det känns som att någon slängt syra i ögonen.....fy f-n.....
Vill åka hem....NU...eller helst för en kvart sen.....jag hör ju hur min soffa ropar på mig!! :P

Kan lova att det blir en tidg kväll i detta huset.....

Lillplutt

Mammas lilla älskling ser också trött ut efter den här pärsen.....skulle bara se hur jag ser ut,men tänker INTE lägga ut foton på det....nähä så kul ska vi inte ha det!!!


Lång natt

Efter en LÅNG natt så väntar förmodligen en lika lång dag.......efter att ha varit uppe en gång i timmen o kollat blodsocker.....med konstant LÅGA värden o matning av druvsocker,saft m.m. Så är vi helt slut idag.....
Sen fick Robin i sig frukost o......sim salabim....så åkte sockret upp till 16,2 igen!! Så nu ligger vi här o väntar på att flera prover ska tas o att vi förhoppningsvis får åka hem!!

Håll tummarna för att vi får åka hem!!!

Aldrig nöjd

Jaha....då kom nästa problem.....nu sjunker han för fort istället!! På en timme så har han gått från 18,9 till 12,3.....INTE bra!! Så nu funderar läkarna över hur dom ska lösa natten utan att få en känning!!

Jajamensan fortsättning följer.....

Det vänder.....sakta men säkert

Sakta men säkert så vänder det nu.....ÄNTLIGEN!!! Nu är han nere på 18.9 (vilket är HÖGT,men just nu känns som värsta högvinsten)!!! Tar stick om en timme igen o hoppas på att det fortsätter åt rätt håll....

Mina ögon svider o går i kors efter det här.....men det ser ut att ljusna nu!!

Tack till alla som stöttat HÄR o på FB......det betyder så mycket!!

Hatar detta

Har precis lyckats sätta en nål i handen på Robin efter en halvtimmes fight......han var ledsen o började till slut att hyperventilera....det gjorde ont i HELA mig o se min lilla älskling så.....
Till slut började dom disskutera om dom skulle ge lugnande (innan nålen) eftersom han verkligen behövde den!!
Då kom en "räddande ängel"...en duktig barnsjuksköterska o hon lyckades att sätta nålen.... <3
Verkligen skönt att dom slapp "droga" honom......

Usch vad jag avskyr sånt här......mitt hjärta blöder o det gör ont  hela mig!!!

Inlagda

Nu ligger vi i rummet uppe på avdelningen o har tagit massa prover.....väntar på svar o om det ska sättas insulindropp. Robin har fått Emla-plåster (bedövning) på fyra ställen,för att lättare kunna ta prover o sätta dropp!! Som tur var så fanns det mat kvar sen middagen,så killarna slapp svälta ;)
Vi satt ju nere på akuten mellan 17.00 o 19.30......så någon mat hade dom ju inte fått innan.....men nu är dom mätta o belåtna!! Timpa följde med en hockeykompis hem o skulle sova över....han hade ingen lust att sova på sjukhuset inatt!!
Men Robin o Oliver ligger nu i varsin säng o tittar på Toy Story 1.........i väntan på provtagning ungefär 21.00

Så vi får se hur mycket vi får sova inatt......

Akutbesök

Efter ett dygn av höga värden för Robin (mellan 20-32 i blodsocker) så blev det till slut ett akutbesök......o här sitter vi nu!! Förstår inte hur det alltid kan vara så mycket folk som är sjuka eller gjort sig illa samtidigt!! Det värsta är att jag är så gott som säker på att vi blir inlagda.....varför ska man då behöva vänta o vänta??!!
Jaja,vi hoppas att det snart är vår tur....så bloggar jag vidare senare!!

Drömma går ju

Vill åka bort....bara lämna snö,slask,is o vinter!! Trött på vintern nu,vill ha vår......NU!!!
Tänk när snön smälter o träden börjar knoppa.....underbara tanke!! Tänk att sätta sig på ett flygplan o veta att man landar i sommar,värme o sol....att kunna lägga sig på en varm sandstrand o bada i ett ljummet hav!! Att på kvällen sätta sig på en uteservering o äta/dricka något gott.....att sova med fönstret öppet o känna en ljummen havsbris blåsa in genom fönstret!!

Jaja,drömma går ju.....nu ska jag klä på mig vinterskor,dunjacka,mössa o gå ut i -19,sätta mig på en isig,snöig balkong o röka!! :P

Inget rosa

Jag o lilltjejen hittade INGET rosa alls igår.....så trist!! Men vi tar nya tag närmare våren,då måste det ju komma en massa rosa klänningar som vi kan frossa i..... Eller vad tror ni??
Däremot så hittade hon o Robin en mysdress till mig......i ROSA.....jag försökte att lite fint sälja in den i grått....men dom var INTE mottagliga för ett färgbyte!! :P

Så jag är nu stolt ägare till en knallrosa mysdress i plysch.....så verkligen INTE jag.....men det kan ju bli!!! ;)

Heldag

Idag är det heldag i ishallen.....först har Timpa 2 matcher o sen har Oliver 3 matcher....hoppas att vi hinner hem o äta lite lunch emellan!! Nu börjar den här hockeysäsongen kännas VÄLDIGT lång,men det är sista sammandragen för säsongen o jag trodde i min enfald att nu var det bara träningar kvar!! Men oj så fel jag hade.....det är Cup´er,övernattningsresor m.m. Sista cupen är den 16/4.....men hallå då är det ju nästan sommar!! Finns det inget slut på dessa galenskaper???
Sen har jag i ett svagt ögonblick lovat bort mig till höger o vänster inom hockeyn.....varför gör jag så?? Jag måste bli hårdare o lära mig o inte svara JA så fort..... :P
Nä då....så länge mina barn är glada,så ställer jag mer än gärna upp!!

Men 9 timmar i en ishall känns INTE lockande......hur glada dom än blir!!!


Hysteriskt anfall....

Barn är underbara.....bara lite mindre ibland!! Robin har precis haft ett hysteriskt anfall.....gapat o tårarna har sprutat (helt utan anledning).....inget fungerade som han ville,ingen tyckte om honom,alla var BARA arga på honom o hela världen höll på att gå under!! Jag undrar vad som rör sig inne i deras små söta huvuden när det blir sådär....

Han höll på i ungefär en timme,sen hade jag ont i magen,Timpa ont i huvudet o Oliver var så irriterad....
Då slutar han helt plötsligt,lika fort som det börjat.....kommer o ger mig en kram o säger förlåt!!

Sexåringar är helt fantastiska,underbara o ibland väldigt jobbiga!!!
Men nu har lugnet lagt sig över "Casa Alshammar" för denna gången..... ;)


Stan...

Drar till stan o handlar ROSA.....undrar om mina killar tycker att det ska bli lika mysigt som jag gör??!! Något säger mig att det inte är så!! ;)

Hörs sen,ha en bra dag!!

Stora killen....

Nu är min lillplutt stor....igår gick han hem från skolan helt själv!! STOLT
Han kommer snart gående med sin ryggsäck o har säkert vuxit 1 dm sen igår av stolthet.....

Mammas stora duktiga kille!!!

Rent hus.....

Städa städa varje fredag......
Japp idag ska här städas.....först en liten sovmorgon efter killarna gått till skolan,sen kommer en vän förbi på fika....SEN ska här städas.....hmmm,så kul!! Nja inte riktigt.....men skönt efteråt när man kan sätta sig ner i en nystädat lägenhet...som luktar sådär underbart rent!! Tänk om man kunde få den lukten jämt!!

Något att uppfinna...ett doftljus som luktar nystädat!! Det vore något det!!

Rosa!!

Igår var jag hemma hos en vän o hennes dotter som fyller 2 år idag.....
Jag frågade henne vad hon önskade sig i paket.... Hon blev tyst o jag såg hur hon funderade,sen svarar hon allvarligt -ROSA!!!

Hennes mamma säger att jag kan köpa nåt annat.....men hallå.....med tre killar,jag köper mer än gärna något rosa o ultratjejigt!! Så imorgon ska lilltjejen o jag åka till stan o köpa ROSA!!!

BORTA!!!

Jag LOVAR att skriva om inredning.....så fort jag hittar sladden till kameran!! Fattar inte att något sådant bara kan försvinna....på 83 kvadratmeter.....men,men den kanske kommer fram under städningen......
Jag har säkert lagt den på något bra ställe!! Eller jag tyckte troligtvis att det var bra just då iallafall..... :P

Framtid....

Just nu funderar jag mest på vad jag vill göra "när jag blir stor" ;)
Varför ska det vara så svårt o bara bestämma sig för något?? Tänk dom som bestämmer redan som små.....undrar om dom är nöjda med sina val?? Gjorde dom rätt??
Jag är en rastlös själ som får panik bara av tanken på att stanna på samma arbetsplats en längre tid!! Vad ska man bli då?? Cirkusartist???
Jag har så mycket planer o val......men det är svårt!! Vill ju göra ALLT!!!

Varför är jag aldrig nöjd?? Varför kan jag inte vara som andra o vara nöjd med att stanna på samma arbetsplats i flera år??

Undrar om jag någonsin kommer att bli vuxen i det avseendet o "slå rot"????

Dålig uppdatering....

SORRY för dålig uppdatering.....men har varken haft tid eller lust!! Tappat bort USB-kabeln till kameran,målat om vardagsrumsväggen,varit på hockey,hälsat på sjuk vän,varit o fixat mina ögonbryn......
SÅDÄR EN SNABBUPPDATERING!!!! ;)

Inredning vann omröstningen....så imorgon ska jag vända upp o ner på lägenheten o hita kabeln till kameran!!! Sen lovar jag bättre bloggning framöver.....

Ses imorrn!!!

Avslutad omröstning....

Efter omröstningen om vad ni ville läsa mer om på bloggen,så vann INREDNING!!!

Börjar blogga o lägga upp bilder om det senare idag!!!

Vad gör jag nu??

Första dagen som friställd/arbetslös/ledig.....skönt o inte behöva gå upp 05.45......köra 1 timme o komma hem 17.00!!
Men vad gör man nu då?? Hur får man dagen att gå??
En konstig o ovan känsla.....men tänk vad mycket jag kommer hinna göra hemma..... Men sen då??

Hoppas att det inte är för en lång framtid.......nytt jobb NU!!!

Blödande hjärta!!

Det känns så sorgligt.......fick för ett tag sen veta att en nära vän till familjen hade lungcancer o vi hoppades in i det sista..... Men fick just veta att f-nskapet släppt metastaser,ut i hela kroppen o att det nu inte finns något att göra!! Det känns så j-vla orättvist....en så underbar människa.....varför ska snälla människor drabbas??!! Det finns så mycket elaka människor....varför kan inte de drabbas istället??!!
Hon är en helt underbart snäll människa o förtjänar inte detta (om nu nägon gör det).....hon ska ju leva o finnas där....det kan inte bara ta slut,det är inget avslutat kapitel!!
Men hon är så väldigt positiv (o envis).....men tyvärr räcker inte alltid det!! Det kanske helt enkelt är hennes tur,men har hon gjort allt??!! Sker allt av en mening....vilken mening har det här isåfall??

Nä ta vara på varandra o lev varje dag till fullo!! Hon kommer alltid att finnas hos oss.....även när den hemska dagen kommer!!

CARPE DIEM

Varde ljus....

Åker hem till bästa Lena på Partylite ljusparty o lite fika!! Gillar deras ljus m.m.....dock ganska dyra priser,men dom doftar underbart o håller länge....så det kanske är värt det!! Få väl se om plånboken tillåter ett litet inköp??!!

Sen kommer mina små älsklingar hem.....*saknar*

Pedikyr....

Idag ska jag upp till bästa salongen "Lauras" o få en VÄLBEHÖVLIG pedikyr!! Mina fötter är riktigt osams med vintern....dom älskar sommaren o är då lena som en babyrumpa o sen kommer den HEMSKA vintern......mina fötter gråter på vintern!! Dom blir helt hemska.....så idag så ska dom bli lite ompysslade... *mys*
Jag gillar o hålla på med hudvård m.m......men på något konstigt sätt så glömmer jag bort fötterna... Är det för att dom inte syns eller??

Undra om jag ska ha fransk mani...hmm...pedikyr,eller vad heter det om det är på fötterna??

Träning...

Nu är träningskläderna inköpta (bild kommer senare) o jag har pratat med gymmet!! Men nu ligger problemet i att det är ett barnfritt gym......o var gör jag då av Robin?? Finns inte så många som vågar vara barnvakt till honom p.g.a hans diabetes,så vad gör man då??? Så nu försöker jag att få dispans för att ha med honom.....annars får jag hitta ett annat gym!!

Så nu gäller det bara att pallra sig dit o köra hårt!! Nästa vecka kör vi!!!

Hem o tillbaks

Sorry för dålig uppdatering!! Men kompisen som jag skrev om i tidigare inlägg ringde 02.40 inatt o sa att hon skulle få åka hem....men att sjukhuset beviljade INTE sjukresetaxi!! Så dom släppte iväg en ensam,höggravid mamma som dessutom fortfarande hade ont!! Med ett par värktabletter....
Så jag var inne o hämtade henne,körde hem henne....för att 12 timmar senare få höra att hon var tvungen att åka in igen (eftersom värken inte släppte). Så nu ligger hon inlagd med dropp,fastande o hoppas att värken släpper så att hon slipper akutopereras!! VILKEN TUR ATT DOM SKICKADE HEM HENNE FÖRSTA GÅNGEN!!! *ironi*

Sen var jag o köpte nya vinterskor eftersom mina gamla har börjat läcka.....så bra med REA :P
Åkte sen upp o hälsade på pappa,han är bättre,men har dåligt blodvärde så dom funderar på att ge blod.....men han vill inte o är ju envis som en röd gris.....så vi får väl se var den storyn slutar!!

Men nu ska jag äta o titta på Fångarna på fortet

Orolig....

En nära vän som är gravid ringde precis o sa att hon hade jätteont i magen (trodde det var gallan då hon har problem med den)......men man blir ju jätteorolig över att det ska var något med "bebis".....

Håller tummarna för att det inte är något allvarligt!!!

Ingen ork.....

Fy f-n vilken dag!! Jag har inte haft någon ork till att uppdatera.....så jobbig dag på jobbet,ledsna barn o frågande föräldrar!! Har nog inte hört så många lovord eller fått så många komplimanger som idag,så på det sättet så var det ju kul.....men så trist för jag kommer att sakna alla små "guldklimpar".....alla små mysiga barn!!
Men vi får väl se vad som händer framöver.....

Men i all virr varr idag så bestämde jag mig för att om jag ändå inte ska jobba så här mycket så kan jag ju börja träna igen.....så jag unnade mig ett par nya gympaskor o träningskläder!! Så idag blir första dagen på mitt nya liv.... :P

Åt thai-mat o landade sen i soffan med ett glas vin o WII......

Tröstshopping....

Undra om inte jag förtjänar o köpa något till mig själv så här sista dagen.....trösta mig själv lite!! Skulle behöva köpa lite saker hem,nya ljus o lite sånt....kanske ett nytt sångspel till WII också!! Känns så jä-la trist att det är sista dagen,kommer att sakna alla barnen o jobbarkompisarna......kommer att kännas konstigt att inte gå upp o åka iväg på morgonen!!
Men det blir förhoppningsvis inte en långvarig hemmavistelse,hoppas på ett nytt jobb snart.....tills dess så går jag tillbaks till mitt gamla vik jobb!!! Ska bli kul o träffa alla där igen....ja det här blir nog bara bra i slutet.... :)

Sista resan

På väg till jobbet för sista gången,känns ju sådär lagom kul!! BLÄÄÄÄ rent ut sagt!! Känns så trist eftersom jag verkligen trivs på jobbet,men vi kan ju inte hjälpa att det inte finns barn i kön.....men vem vet,det kanske kommer in fler barn o då kanske jag kommer tillbaks!!
Annars så ska jag ju träffa två olika tjejer om två olika jobb i nästa vecka...så det löser sig nog!!

Vi sjunger o sjukhusbesök

Igår köpte jag en jättegullig bok "Min morfar" som barnen fyllde i......lägger upp bilder senare!! Så vi åkte upp till sjukhuset o lämnade den,idag var han mycket piggare o hade till och med orkat att bråka med sjukgymnasterna....dom är INTE hans bästa kompisar!! Han var så irriterad på att dom bara tjatar på honom om att han måste upp o gå......HAN går väl när HAN vill INTE när dom bestämmer. Jag försökte fint o förklara att det faktiskt är deras JOBB!! Men han köpte INTE det....han går minsann när han vill o INTE när det passar dom.... Så typiskt min pappa.....
När vi sen skulle gå så säger han- Jag följer med er till hissen..... Men pappa du skulle ju inte gå!! - Jag går bara när sjukgymnasterna INTE ser!! Hmmmm......

På vägen hem så köpte vi WII sing,så det går varmt här hemma just nu!! Vi är nog snart redo för IDOL ;)

Men snart är det dags att sussa säng,för imorgon är det dags att jobba sista dagen på jobbet....men nästa vecka tar vi nya tag igen.....

2008-07-20 ETT DATUM VI ALDRIG GLÖMMER

HITTADE LITEN FOTON FRÅN SOMMAREN NÄR ROBIN FICK DIABETES TYP 1


Goda grannar o ingen bullmamma....

Lägenheten mitt emot mig har stått tom sen jag flyttade in för ett år sen......men nu ska jag tydligen få grannar!! Så nu ska det bli intressant o se vad det är för några som ska flytta in.....man kan ju hoppas att dom kanske har barn i mina killars ålder.....men det är bara att vänta o se!! Till helgen kommer dom......ska man gå över med nybakta bullar då??? Jo visst.....skulle inte tro att det skulle hända.....har ALDRIG bakat bullar i hela mitt vuxna liv!! Ingen bullmamma här inte,laga mat älskar jag....men baka är inte min grej!! Finns ju dom som bara livnär sig på att baka o någon måste ju gynna dom ;)
Nä mina barn har INTE begåvats med en BULLMAMMA.....men jag hoppas att dom är nöjda ändå!!!

Uppdaterar om dom nya grannarna....när jag har varit o spanat :P

Negativ energi....

Jag blir trött på människor som ALLTID går runt o är negativa,dom verkar tycka att livet är trist.... Människor som skulle säga att "glaset är halvtomt"..... VARFÖR??? Dessa människor suger in andra i sin negativa tillvaro o får andra att må dåligt!! Hur kan man tycka att livet är jobbigt hela tiden?? Det MÅSTE ju finnas något positivt,eller?? Tror ni att dom förstår eller att det bara är ett dåligt mönster som dom hamnat i??
Dessutom måste det ju vara jobbigt att alltid leta efter de negativa/dåliga sakerna hos folk o i situationer,det måste ju ta på dom själva!! Sen brukar dessa människor vara experter på att tycka synd om sig själva o spela martyrer......med en inställning som säger att ALLA är emot dom o gör saker för att jä-las med dom!! Förstå att leva med den paranoida inställningen......allvarligt det måste vara JÄTTE JOBBIGT!!!

Nä med en positiv inställning till livet,där problem är lika med möjligheter o man ser det positiva i vardagens småsaker,så kommer man långt o jag tror att man mår så mycket bättre själv då!!
Lev varje dag som att det vore din sista,värna om dom du har nära o uppskatta det du har!!! Låt inte dessa människor suga in dig i deras negativa vardag.....DU ÄR VÄRD MER!!!

Snabbshopping....

Var på Gina Tricot på lunchen,här är inköpet (bra med presentkort):


Morgon....

Är på jobbet.....o resorna hit just nu är "nära döden upplevelse"......det är isgator hela vägen!! Först smälter det o så blir det kallt på natten,så lagom tills jag ska köra 06.15 så är det "spegelhalt",men men det blir väl sommar i år också......förhoppningsvis!!!
Jobba hela dagen,sen Olivers träning o sen åker vi o hälsar på pappa igen.....ska se om han är uppe på benen idag!! Kanske hinner en liiiten shoppingtur på lunchen....lite småsaker som jag behöver o kanske någon lite sak till pappa!!!

Lilla pappa....

Efter att jag kom hem från jobbet så åkte vi till sjukhuset o hälsade på pappa (så Timpa fick strunta i sin hockey,men det gjorde inget eftersom han fortfarande har ont i knät!! Så vi började med middag på sushi bar....MUMS!!!
Sen åkte vi upp till sjukhuset o pappa.....
Han såg väldigt LITEN o SÅRBAR ut där han låg i sängen.....liten trots sina 194 cm o 107 kg!! Han var iallafall på bra humör o pratade på rätt bra,hmm.....kan bero på morfinet hade fått!! :P Han snackade om massa saker o killarna tyckte nog att morfar var lite underlig o roligare än vanligt!! ;) Men dom var lite spända o oroliga för sin "lilla" morfar!!
Men det sköna var att sköterskorna kom in o tog massa prover,sen skulle han upp o gå!! ALLA prover var bra o han hade inte speciellt ont när han skulle gå!!

Så nu ska vi sova......åker upp till pappa imorgon igen!!

Sov gott nu pappa o hoppas att du inte har för ont!!

På begäran.....

Det var någon som ville se mina tatueringar.....här är några av dom.....resten kommer vid senare tillfälle!!





Omröstning!!

RÖSTA GÄRNA: http://www.valresultatet.se/Voting.aspx?id=8962a9_Vad_vill_du_lasa_mer_om_pa_min_blogg

RÖSTNINGEN PÅGÅR TILL FREDAG 21/1-11 KLOCKAN 19.00

OPERATION!!!

Nu är pappa sövd o operationen startar......lycka till nu!!

ÄLSKAR DIG PAPPA!!!

BLOGLOVING

Följ min blogg via Blogloving,klicka på länken längre ner på sidan!!

Trötter o ny höft!!

Fy vad trött jag är,fattar inte!! Har precis kommit hem från ishallen,Oliver har tränat!!
Så något intressant på jobbet idag......men kan tyvärr inte tala om något ännu!! Hoppas bara att det blir så.....
Ska på en ny anställningsintervju nästa tisdag,så allt löser sig nog tillslut!!

Idag kom mamma o hämtade killarna,ja eller Robin (Oliver gick hem med en kompis) sen hade hon gett dom middag o gjort Oliver klar UNDERBART SKÖNT o slippa stressa......annars brukar det vara full fart innan hans tränngar.... Det är lite lättare dom dagar Timpa har träning,han börjar en timme senare!! Imorgon är det hans tur,om han kan spela med sitt knä!!

Tidigare idag åkte pappa in till sjukhuset (för inskrivning) o imorgon är det dags för en NY höft.....sen kanske min lilla pappa kan "hoppa över hus" igen!!! Han har ju alltid sportat på hög nivå tidigare,men när höfterna började strula så har han knappt kunna röra sig.....vilket resulterat i att han har gått upp i vikt o fått högt blodtryck!! Men nu hoppas vi att han kanske kan åka skidor med killarna nästa år!!
Han är alltid nervös när han ska till doktorn.....han svimmade när jag opererade örat o slog upp ett jack i näsan!!
Så jag kan tänka mig hur han känner just nu......

Men allt kommer att gå bra o vi håller alla tummar vi har!!!


X-BOX

Just nu går tjatet varmt här hemma......detta är Olivers största önskan just nu!! Har försökt förklara att han (dom) redan har,både Playstation 2 o WII......det behövs INTE ett tv-spel till!! Dom hinner ju knappt spela som det är!! Men han vägrar lyssna/ge sig o har nu bestämt att ta sina egna pengar o betala med!! Så vi får väl se om han tycker att det är lika kul,när han inser att ALLA hans pengar är slut sen.....


Olivers match


Jobba jobba....

Idag är det jobb igen,måndag.....varför är måndagar så jobbiga?? Skulle vilja plocka bort ALLA måndagar ur kalendern....undrar om tisdagar skulle bli jobbiga istället då??!! När jag kommer hem så har mamma hämtat killarna på fritids o förhoppningsvis hunnit ge dom middag,för sen är det hockeyträning för Oliver!! Sen håller vi tummarna för min lilla pappa,för idag åker han in till sjukhuset för att byta sin höft nr.2. Han bytte den första för ungefär ett år sedan o det gick kanonbra!! Men nu har dom fått skjuta på operationen två gånger,första för att han hade alldeles för högt blodtryck o andra för att han hade feber.....så lite nervöst/oroligt är det ju!! Idag ska dom ta alla prover o.s.v för att operera imorgon bitti!!

Så hjälp mig att hålla tummarna imorgon!!

La Senza

Väntar på lön....sen ska jag beställa hem lite underkläder från La Senza i London.....brukar ALLTID handla där när vi är i England,men eftersom det inte blir någon resa dit nu i vår.....så fick jag passa på o kolla in deras hemsida!! Kan ju säga att jag skulle LÄTT kunna bränna HELA lönen på deras saker!! Men vi får väl se vad det blir.....

Klippning....

Timpa skulle klippa sig o det gjorde han,kan ju inte visa resultatet eftersom han inte vill bli utlagd här!! Oliver har dock vägrat klippa sig i ett år nu!! Han skulle klippa sig samtidigt som morfar......o morfar skulle INTE klippa sig innan han hade fått sin höft utbytt (nu på tisdag är det dags).....så vi räknade med att Oliver skule få sitt hår ner till fötterna innan frisören skulle få göra sitt arbete..... 
Men när vi sitter hos frisören så säger han helt pötsligt- Klipp mig också!!!
Här är FÖRE o EFTER foton:



O EFTER



SÅ HÄR BLEV DOM!!!

 (fotot blev sådär,sen la kamerans batteri av)

Hockeyträning....världens sötaste spelare!!!!



Nya naglar....

JAAA.....idag är det dags att göra "nya" naglar o Timpa ska klippa sig...han börjar mest likna en "golvmopp" då hans hår har en tendens att växa på höjden :P
Men jag är lite osäker på hur jag ska ha naglarna...men lutar åt vanliga "fransk manikyr",men man vet ALDRIG med mig...jag kan ändra mig VÄLDIGT fort när det gäller sådana saker... Men det ska iallafall bli så skönt att bli lite ompysslad!!
Få väl lägga upp bilder på naglarna sen!!

 Någon som vågar ge sig på en gissning om vilken färg dom blir i??!!

Hockeyfeber....

Japp så var det dags igen....ÄR I ISHALLEN!!! Robin är på Tre kronors hockeyskola....dom är helt underbart söta!! Pyttesmå o vissa av dom kan knappt stå på "grillerna".....helt fantastiska små lirare!!
Ja,vem vet...vi kanske tittar på nästa "Foppa" eller rent av "Salming".....
En sak är iallafall säker...det är vår framtid vi tittar på o det är helt klart en bra framtid...med alla dessa URSÖTA små hockeyspelare....

Åren går....hittade gamla foton!!


Hem ljuva hem....

Hemma efter dagens äventyr....eller ja har ju varit hemma ett tag förstås!! Hunnit äta middag,duscha o nu väntar TV....Fångarna på Fortet!! Ett ganska underhållande program!! Annars händer det inte så mycket här just nu....sååå skönt o bara få vara en stund!!

Måste bara berätta vad Timpa sa tidigare...- Mamma,jag fattar liksom inte varför vi var tvugna att åka till doktorn igår,fett jobbigt!! Jag hade väl för f-n lika gärna tagit lite eltejp (från hockeyn) o papper,så hade jag ju fixat det själv!! Du är så jä-la nojig....

Japp,sådana där "härliga" pre pubertetsmonster i all sin glans!!!

Nä nu är det TV o chipsdags...en trebarnsmammas lördag!! :P

Ibland är dom kompisar.....


I MIN HANDVÄSKA!!!

Det här finns alltid i min handväska: plånbok,kamera,druvsocker,handkräm,läppglans o telefon (sen brukar det ALLTID finnas en massa andra konstiga saker,som bara verkar landa där av någon anledning) ;)


Morgonstund.....

Första gången jag testar ett tidsinställt inlägg.....hmmm...ja vi får väl se hur det fungerar!!
Nu är vi nere i Nyköping på Olivers hockey!! Finns det någon som kan förklara varför sporter MÅSTE vara så enormt tidigt på morgonen.....o på helgen dessutom!! Finns det INGA tränare/ledare som är morgontrötta??!! Är dom alla som små nyponrosor på morgonen,som studsar upp ur sängen med ett stort leénde på läpparna?? Finns det inga av dom som är som mig?? ÄLSKAR snoozeknappen,är lättirriterad o vaknar inte innan första kaffen?? Men att jag är så på mornarna egentligen är något jag dolt väldigt väl....TYDLIGEN!!

MYS,MAMMA.....

Tidigare ikväll så kom Robin (6 år) springande JÄTTESTOLT o sa- mamma,har har gjort mysigt i mitt rum!!


När jag sen hade kommit o tittat så säger han- mamma,du kan gå nu! Jag ska lägga mig här o titta på film o mysa ENSAM!!

Lilla hjärtat!!

Hårtvätt....

Har precis klickat hem lite hårvårdsprodukter från  http://bangerhead.se/

Datordum!!

Börjar undra om jag är alldeles för gammal för det här med att blogga??!! Det är ju en hel vetenskap,ska man behöva datorprogrammerare för o klara det här,är det meningen??!! Va,va??!! Känner mig så dum,kan ju inte ens ändra min header......o sen ska man länka reklam o andra sidor!! Hur ska jag klara det....som inte ens kan få dit ett foto högst upp i bloggen??!! O dom där bloggerskorna som blivit rika på sina bloggar.....HAR DOM INGET LIV??!! Allvarligt,dom måste ju sitta vid datorn dygnet runt......hmmm.....eller så är dom helt enkelt bättre på det här än mig!!
Nä så kan det INTE vara,skulle jag ALDRIG erkänna......nä det är nog bara så att jag HAR ett liv!! :P

Kväll...

Nu är middagen intagen...oops vad mätt jag blev!! Nu väntar soffan o smågodis.....mys!! Killarna har också varvat ner inför kvällen.... Vi har bara lite tvätt kvar o hämta,sen är det HELG!! Underbara helg....varför kan det inte vara fredag hela veckan?? Men imorgon tar vi nya tag o åker på Olivers poolspel i Nyköping (o håller tummarna för en skadefri dag) :P Sen har jag skickat Timpa med pappa på sin match i Södertälje på söndag.....gäller o vara smart...aktionerade ut den matchen till pappa,eftersom dom ska spela utomhus... Vem har kommit på något så dumt??!! Hallååå...vad har vi ishallarna till?? Utomhus spelar man bandy....INTE ishockey!!! Jaja...det gör ju inget..eftersom jag slipper stå o frysa,det kan pappa gott göra!!!

Nä nu ska jag linda in mina barn i bomull för kvällen....så jag slipper fler läkarbesök idag!!!

Härliga dag.....

Ojojoj...VILKEN dag!!! Åkte med Oliver till VC (för hans brännskada),det var en andra/tredje gradens brännskada...men som tur var så hade han full känsel,så dom la om med med "salvkompresser" m.m.
Sen körde jag tillbaks honom till skolan o pratade med fritids (som NU skulle ta upp det här med strykningen,ja det är konstigt att det måste hända något innan dom reagerar). Sen körde jag.....FORT....till jobbet,för att komma dit lagom till lunch!!! Då ringer teleonen.....o det hade blivit en jättemiss angående Robins diabetes,löste det per telefon o la på.....10 min senare ringde det igen,denna gång är det Oliver fröken som säger att han har jätteont o är ledsen.... Så efter en timme på jobbet var de bara att vända o åka hem igen!! Hämtade killarna o satte Oliver framför TV´n,packade ihop all tvätt o gick ner till tvättstugan. På vägen dit så säger Timpa att han har lite ont i knät....jaja tänkte jag!! Väl uppe i lägenheten igen så kommer Timpa o säger- Kolla på mitt knä,jag halkade på isen!! Jajamensan....på knät var ett gapande jack,byxorna trasiga o blodiga!! Japp....men vi åker väl till VC igen då!! Timpa hade dock tur (eller) så han hade slagit sig så att det fanns ingen ordentlig sårkant.....så dom kunde INTE sy.....men med ett ihop tejpat/lindat knä så kunde vi åka hem igen!! Undrar om dom kan hålla sig skadefria i iallafall en vecka,tänk om dom hade varit som bilförsäkringar.....snacka om att förlora sina skadefria år!!
O så ner i tvättstugan igen,maskiner tömda,torktumlaren igång o nya maskiner igång......
Panikstädade lägenheten o landade här för att skriva lite....men om 10 min så är nästa omgång tvätt klar!!

Men sen tar vi fredag.....o Svensson Taco på menyn (kolla tidigare inlägg) ;)

TUR ATT MAN ÄR POSITIV!!! :)

Tredje Graden....

Efter att Oliver har varit ledsen i flera timmar nu,för att han har ont.....så ringde jag sjukvårdsrådgivningen!! När jag hade förklarat hur fingret såg ut så sa hon att det lät som att det skulle kunna vara en tredje gradens brännskada o att vi skulle låta en läkare titta på det (imorgon).
Hon tyckte även att jag skulle anmäla händelsen,så att fritids fick se över sina säkerhetsrutiner gällande detta!!
Men nu är fingret tvättat o omlagt....o lillplutt har fått en alvedon!! Hoppas bara att han somnar framför Toy Story 3 nu o inte har för ont inatt!!

Hönsmamma??

När jag kom till fritids idag så möttes jag av två glada killar (lite "syskonkärlek till trots)!!! Men såg till min fasa att Oliver tilläts stryka sin pärlplatta själv,vilket tydligen är något dom alltid får!! Hans pärlplatta var så liten,så att när han skulle stryka den....missade han o satte hela strykjärnet mot pekfingret o brände sig ordentligt..... Fingret varar nu,har en jätteblåsa (c:a 4 cm lång) o har JÄTTE ont!!
Men allvarligt....är det OK att låta en 8 åring att stryka själv?? Eller en 6 åring för den delen (dom får tydligen också stryka själv)?? ÄR jag en hönsmamma som tycker att det är helt FEL att låta dom göra det?? Ja isåfall så står jag för att jag är det!!
I den åldern har man inte full kordination o är lätt distraherad.....ska dom då få det ansvaret?? Ja visst man strävar på fritids efter att barn ska ta eget ansvar o klara saker själv..... Men till vilket pris?? Är det inte bättre att en personal gör sakerna som kan vara direkt farliga o låta barnen göra dom sakerna som dom klarar o som är mer lämpade för deras utvecklingsnivå?? Eller är det så viktigt att kunna stryka??

Nä imorgon ska jag ringa fritids o tala om att jag inte vill att mina barn stryker själva!! Det är inget som jag anser att dom behöver kunna...... F-n jag äger ju inte ens ett strykjärn själv...... NÄ DÅ ÄR DET BÄTTRE MED SKRYNKLIGA KLÄDER ÄN SÖNDERBRÄNDA HÄNDER!!!!

Bilder från 2010

Lite bilder från 2010....


Svarta dagar....

Jag har aldrig fattat folk som skriver sådana deppiga,tråkiga saker på sin blogg.....det är väl INGEN som vill läsa om andras olycka heller??!! Fast det är kanske precis det folk vill läsa om,att se att andra faktiskt också kan ha såna där pest jobbiga dagar....att man faktiskt inte är ensam om att må dåligt!! Men det är som att det fortfarande är tabu o prata om att man mår dåligt. Man ska vara stark o INTE visa sig svag....tydligen är man svag om man erkänner att man inte mår bra eller orkar.....borde man inte vara stark då??!! Är det inte svagare att gå runt o må dåligt o inte be om hjälp.....p.g.a stolthet o rädslan för vad andra ska säga??!!
Sen finns det säkert människor som frossar i andras olycka o njuter av att se andra må dåligt.....som när på när andra mår dåligt.....förmodligen för att dom mår dåligt själv,men inte vågar erkänna det i rädsla over att visa sig svaga!!! Det är väl egentligen sådana människor som mår sämst o kanske är svagast!!?? Men om man väljer att erkänna att man inte mår bra så är det nog oftast så att andra runt omkring inte vet vad dom ska göra/säga o förmodligen finns det nog också en rädsla för det man inte riktigt förstår!!
Väljer man sen att skriva ut sitt liv i en blogg så MÅSTE man vara beredd på att få kommentarer (både positiva o negativa)!!
Så jag ska nu erkänna;jag har haft en sån där SVART dag,när tårarna varit nära hela tiden,det har tryckt över bröstet o allt bara har känts pest!!! Jag vet att det går över,men det är likt förbannat skitjobbigt dagar som den här (även om dom inte är många/ofta)..... Jag tror också att ALLA har såna dagar....

Jag känner mig INTE svag som erkänner detta.....jag känner mig MÄNSKLIG!!!!


Usch....

Trodde att jag höll på att bli frisk,att det gick åt rätt håll..... Men så vaknar jag nu på morgonen med en sån huvudvärk,det känns som att huvudet ska spricka i två delar!!!
Robin är hemma efter svajiga blodsockervärden o Oliver gjorde illa benet igår....så nu ligger vi här som tre utslagna hjältar o BARA myser....

Älskade barn....

Jag älskar mina barn över allt annat på jorden...skulle dö för dom direkt!! Men vissa dagar är dom lite mindre älskvärda än andra dagar..... Ibland utbryter total krigsföring här hemma o jag kan nästan se mina små älsklingar förändras till små "legosoldater" dom får något svart i blicken,tar närmsta vapen o bereder sig på strid....dom är experter på psykologisk tortyr o vet exakt vad dom ska göra för att få fienden ur balans!! Jag ser hur deras kroppar spänns,dom blir totalt fokuserade o striden är ett faktum.... Det är ett kallt krig som efter ett tag bryter ut i en skottsalva....
Jag försöker att vara demokratisk o medla i kriget,att få dom att förstå att striden är meningslös.....DET FINNS INGA VINNARE I KRIG,BARA FÖRLORARE!!!! Men dom lyssnar inte,det är som att dom inte ser mig.....dom ser bara sin fiende i stridens hetta!!

Är det,det här som kallas SYSKONKÄRLEK????

Väskan

Fick en fråga om vad den nya väskan kostade??

Svar: Den kostade 599 kr (men jag hade fått ett par skinnhandskar i julklapp som var för små,dom lämnade jag tillbaks o köpte väskan istället....annars hade jag inte haft råd med både väska o dammsugare.

Ingen livsgnista kvar.....

Han är döende,helt förstörd,slut o ingen livsgnista kvar.....han andas förmodligen sina sista andetag alldeles strax. Han har varit en trogen vän som alltid funnits där,hjälpt efter sin förmåga o ALDRIG gnällt... Så en dag för inte så länge sedan så började han att inte riktigt hänga med,han förstod inte vad jag ville eller menade....
Jag blev först arg...han kunde väl inte svika mig nu,han får inte lämna mig så här!! Sen blev jag ledsen,hur skulle jag någonsin kunna ersätta honom??!!
Ja så är det,min lilla MINI kommer att ge upp.....jag kommer att bli datorlös!!!

Men jag har redan hittat en ersättare...en större o bättre,men jag glömmer dig ALDRIG!!! :P

Barnprogram....

Alltså allvarligt men vad är det med röster/musik o ljud till barnprogram??!! Måste dom alla låta som amfetaminmissbrukare som inhalerat helium??? Skulle barnen uppskatta programmet mindre om de medverkande skulle prata som "normala" människor gör....skulle dom kasta sig på fjärrkontrollen o byta kanal då?? Är det vi vuxna som TROR att barnen vill ha det så......
Det är hysteriska Teletubbys,Iggly Wiggly m.fl. som tar över barnkanaler,dom nästlar sig in i våra vardagsrum o deras röster skär igenom våra huvuden.....
Nä tacka vet jag VILSE I PANNKAKAN......han föstörde ju bara en hel generation,med sin svarta,deppiga o obehagliga inställning.....

O titta bara på vilka barnprogram/filmer som blir mest populära......Disney med deras sensmoral,Astrid Lindgrens filmer,Bamse o.s.v....... Där finns minsann inga amfetaminstinna heliumballonger som studsar runt helt hysteriskt!! Vi stressar alltså till o med våra barn i TV världen....

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ VUXNAS INSTÄLLNING TILL BARNS INTELLIGENS???!!

Sova eller inte sova!!??

Det är en sån där konstig,jobbig kväll/natt....hur trött jag än var tidigare,så är det som bortblåst nu!! Jag fattar inte hur det kan bli så här o ju mer jag kämpar för att somna,dessto piggare känner jag mig.... Killarna sover sen flera timmar tillbaks o i bakrunden går Avatar på DVD....har försökt att läsa,kolla film...men ingenting hjälper!! Jag blir TOKIG.... Det är en j-la tur att man inte har så här varje natt.....tänk de stackarna som lever med detta varje dag,varje vecka..... Usch,jag lider med dom!!!
Men jag tror också att det är så här;ju mer jag kämpar för att somna,ju svårare kommer det att vara!! Man kan formodligen inte tvångs somna,eller vad tror ni??!!
Undrar om man ska testa o räkna får kanske!!?? ;)

Nä,skulle inte tro att det fungerar........
Återgår nog till att titta på Avatar istället....känns lite mer som min grej o dessutom är han (när han inte är blå) så mycket snyggare än ett får!!

Sen hoppas jag på lite.......ZZZZZZZZ

HJÄLP!!!!

Nu känner jag mig SÅ dum.....jag fattar inte.....jag kan inte ändra min HEADER,lägga till foton i profilen....
HJÄLP!!! :)

VAKANDE ÄNGEL


Jag tävlar om ett (valfritt) ängelhängsmycke med tillhörande halsband från webbshopen Utsmyckning.se. Tävlingen finns här: http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=41025&beid=1563766


Första dagen....

Imorgon börjar skolan igen efter tre veckors ledighet för killarna....dom tycker inte att det ska bli lika skönt som jag!! Missförstå mig rätt....det är jättemysigt att ha dom hemma,men det ska bli skönt att komma in i de vanliga rutinerna igen. Sen är det dessutom bara fem veckor kvar till Sportlovet o då är det ledigt igen,då är det två dagars hockey CUP igen (denna gång för Timpa) får se om han låter mig lägga ut foton på honom då!!?? ;)
Vi får se om snön är kvar på sportlovet så kanske man kan åka lite skidor/snowboard med killarna,dom längtar verkligen efter det nu!! Sen är det inte många veckor kvar till påsklovet o VÅREN.....
Har precis bestämt med killarna att vi ska ta vår semester till England i sommar,ett par dagar nere vid kusten (hos vänner) o ett par dagar med shopping,restaurangbesök o mys i London!! Jag ÄLSKAR London o allt med staden,har bott där själv i flera år.....jag tror att London är en stad man antingen ÄLSKAR eller HATAR.....inga mellanting!!
Så nu hoppas vi att vintern tar slut snabbt (eftersom det redan börjat töa så kan det lika gärna bara försvinna direkt) o våren kommer fort....tänk alla knoppar på träden o sol....älskade sol!!
Här är lite foton från tidigare resor till London:


Åhh...vad jag längtar tillbaks nu!! Det kommer säkert läggas in flera foton från London under bloggens gång.....
FAVORITSTÄLLE PÅ JORDEN!!!

Samma likadana

Nu har mamma o son samma/likadana frisyrer.....


UT

Nu är glada julen slut slut slut......lilla juleblomman kastas ut ut ut!!!
Såg just att det är tur att julen är slut.....tyckte nog att den här stackaren såg lite ledsen ut!! ;)


Karate Kid

Nu går Karate Kid för säkert 5 gången sen igår kväll o killarna tittar lika intresserade som första!! Jag kan säga att jag tycker också att den är jättebra,verkligen en film värd att se o Dre (Jaden Smith) är hur duktig som helst!! Man blir lika glad varje gång man ser filmer där "the underdog" får resa sig upp o vinna över översittaren;en sån skön känsla!! Jag fällde faktiskt ett par tårar till filmen :)


Nu inväntar vi en vän o hennes dotter,så vi kan skicka ut barnen i snön medans vi dricker kaffe o snackar lite skit..... Sen vill dom stora killarna åka på allmäningen i ishallen,så jag får väl köra dit dom senare o Oliver har träning 17.30....
Nä nu ska jag hoppa ner i ett bad......

PEST TRIST

Jaha...så var man sjuk!! Har känt att något är på gång o nu kom det.....ont i kroppen,huvudet o känner mig helt sänkt!! Så nu sitter jag uppkrupen i soffan med Robin,inbäddade i en stor filt med en kopp Chai The i handen o hoppas att det inte blir värre än så här!! Killarna har ingen skola imorgon så vi kan sova ut....sen blir det en kureringsdag!!

Jag HATAR att vara sjuk,har liksom inte tålamod till det.....känner mig "inlåst" redan första dagen.....men men,det är väl bara att gilla läget!!

Nä nu svider ögonen,så jag återgår till att titta på film istället...... :)

Julslut....

Nu är det slut med julen för denna gången.....åh vad skönt det är att få bort julgran,tomtar o stjärnor!! Eller jag lämnade fönsterstjärnorna i killarnas rum,dom kan få ha kvar känslan ett tag till!!
Så nu är min städning avklarad för idag,tog "bara" fyra timmar.... Ja så stökigt/skitigt hade jag det......nä inte riktigt,men jag kom igång ordentligt i hela huset.... Så nu är Robins rum rensat på saker han inte leker med o Olivers rum fick sig också en omgång,sen bar jag ner alla saker i källaren...
Sen måste jag säga,trots att det tar emot,VILKEN KANONDAMMSUGARE jag har köpt.....den sög som bara den ;)
Blir dock lite rädd när jag tänker på hur äckligt smutsigt det måste ha varit här hemma när jag bara hade den gamla dammsugaren.....usch,fy o blä!! Jaja,nu är det så rent o fint iallafall :)
Funderade på en sak tidigare....är det nu som jag har blivit vuxen??!! Ja,eftersom jag tog MINA julklappspengar o köpte en DAMMSUGARE??!! Kanske tjänade ett par vuxenpoäng iallafall.....

Har också hunnit ta ett långt,varmt bad.....peelat, lagt mask o välbehövligt plockat ögonbrynen!!
Så nu sitter jag i soffan med en ChaiLatte o väntar på mina killar som är på väg från pappa....
Vi ska ha en myskväll med varmchoklad o mackor,sen ska vi titta på nya Karate Kid!!

Morgon

Har för en stund sen lämnat över Robins hockeyutrustning till honom o pappa.....så nu är det träning för fullt skulle jag tro!!


Själv ligger jag i sofan o funderar på om det är dags att starta dagen??!! Planen för dagen är att bära ner saker i källaren,städa bort julen,dammsuga med "lilla fisken",tvätta,handla mat o sen faktiskt försöka hinna med att ta hand om mig själv lite.......bada,lägga en ansiktsmask o lite sånt!! Känns som att det är en fullspäckad dag.....så det kanske är dags att starta med lite frukost först!!!
Sen ska jag fösöka vara effektiv!!!

Bokat....

Vi brukar åka till Lindvallen (Sälen) varje år,men i år så struntade vi i det.....kändes som att det räckte med snön här hemma,men f-n vad jag ångrar det nu!! Jag längtar verkligen efter den lediga veckan med bara massa "backmys". Visserligen så åker inte jag skidor (har en wiplash efter en bilolycka),men alla killarna åker. Timpa snowboard o dom andra två skidor,tror att Oliver vill testa snowboard nästa gång. Själv har jag tillbringat dagarna i hotellets lounge,framför brasan med ett glas gott..... Emellanåt har jag gått ut o tittat på killarna som "susat" förbi i backarna!! Sen har vi bara ätit gott o myst.....

Så med saknad så gick jag in på Skistars hemsida o bokade till nästa år.....då packar vi in oss i bilen o åker de 40 milen som tar oss till vinterparadiset igen!! Tror att vi tar med oss mamma o pappa också o förhoppningsvis goda vänner från London....

Här är lite bilder från "vår" stuga:








Nästa år ses vi igen.....

Kärlek

Här inne ligger min nya "baby":


O här är den....... Vad tycker ni??!!



O det det mindre roliga inköpet.....men rent ska det bli med min lilla "fisk"!!!

Me myself and I

Idag har jag bara varit,inte gjort något speciellt.....var o köpte den tråkiga dammsugaren.....
Men efter ett överläggande med min bästaste,smartaste vän som sa- Köp båda,det hade jag gjort,det vet du!! Så jag lyssnade på henne o blev också ägare till min kärlek (handväskan). Kommer foton på kärleken senare.... <3

Varför är vissa inköp bara SÅ tråkiga?? Jag hatar att köpa alla sådana där nytto köp,dammsugare,micro,vinterjacka.......allt sånt som bara känns som onödigt dyra utgifter!! Jag kan komma på mig själv att bli yr,få tungt o andas.....ja Herr Ågren kommer på besök ;) En känsla jag ALDRIG får när jag köper kläder,smink,handsväskor,inredning eller skor!!! Nä men allvarligt......hur kul är det att köpa en dammsugare för 899 kr!!! Tänk vad mycket annat roligt man hade kunnat köpa för 899 kr........ Men nu är dammsugaren inköpt o vad FINT jag kommer att få hemma.....så det kanske är värt 899 kr!!

VAD TYCKER NI ÄR ABSOLUT TRÅKIGAST ATT LÄGGA PENGAR PÅ???

Vårmode

Tittade runt i olika online-butiker o funderar på att klicka hem lite vårkläder....bara för att slippa tänka på all snö o kyla för en liten stund.....
Kan se mig själv så här i vår:

         ENORMT HABEGÄR......VILL HA NU!!!

PAPPAHELG

Har kört barnen till sin pappa,dags för "pappahelg".......eller nja,imorgon har Timpa hockey o som den hockeymorsa man är så måste man ju åka o kolla!!
Efter att jag hade lämnat över dom så tog jag en liten shoppingtur......
Här är dagens inköp

BH:H&M
Linne:H&M

Sen var det dags för lunch..jag ÄLSKAR sushi o skulle nog kunna leva på det.....eller nja....skulle nog inte vara lika spännande om jag åt det varje dag!!



Sen stannade jag på COOP o handlade lite,ska mysa med lite god ost,parmaskinka,räkor o baguette ikvöll.....o så ett glas vin!! Köpte favorit vinet:CHIANTI RUFFINO!! O då hittade jag dessa,kände att det var kanske dags att komma in i en "läsperiod" igen. För jag är en "periodare" när det gäller att läsa,när jag väl läser så kan jag plöja igenom massa böcker på ett par dagar,för att sen inte läsa alls på ett par månader!! Jag är en POCKET läsare (tycker att det är behändigare)!! Vad läser ni??



Jag hittade dessutom en handväska som jag bara blev så där KÄR i.....men min dammsugare har gått sönder o jag kom på mig själv att stå i Väskaffären o överlägga med mig själv.....handväska...dammsugare...handväska...dammsugare....handväska.....DAMMSUGARE!!! Ja det praktiska valet vann...men hur kul är det!!?? Ja denna gången vann huvudet över hjärtat!! Väskan var väl kanske inte så snygg iallafall,för dyr o alldeles,alldeles....UNDERBAR!!! Ja vi får väl se hur denna kärlekshistoria slutar......
          VS         





Nähä nu ska jag ta mig ett glas vin o gå ut o röka!!
Sen är det dags för premiären av Let´s Dance.... Vad ska ni göra en fredag som denna??
 
 

Dagens outfit

Linne:CARLINGS
Skjorta:GINA TRICOT
Skinntights
:GINA TRICOT


Kofta:VELOUR
Stövlar:DIN SKO
Handskar:LAGER 157
Väska:SCORETT



Three is a magic number

Har fått en fråga om varför jag bara har foton på två av mina barn här!!??
Jag vet att jag har skrivit att jag har tre söner,men har bara lagt upp bilder i Bloggen på två...... Det beror på att den äldsta sonen än så länge inte vill vara med o av hänsyn till hans vilja så kommer inga foton på honom än!!
Vi får väl se om han ändrar sig framöver ;)


VINTER

Snö,snö o åter snö..... Jag börjar allvarligt att undra hur mycket snö det ska komma innan den här vintern är slut??!! Det är bara 7 Januari,så än kan det komma mycket mer!! Kan tänka mig vilken "syndaflod" det kommer att bli när allt det här ska smälta bort.......



Robins vardag

http://www.youtube.com/watch?v=ruPWJFAHG4s

Trött Vinnare

Så här trött blir man efter en heldags CUP......
Jag gick o tog ett snabbt bad,detta var synen jag möttes av när jag kom tillbaks till vardagsrummet!!
Mammas TRÖTTA,duktiga o älskade hockeyspelare <3


FHC CUP

Har precis landat i soffan efter 11 timmar i ishallen,kan säga att jag är bra mör just nu!!Men,men..vad gör man inte som "hockeymorsa"!!?? ;) Oliver gjorde dessutom sitt FÖRSTA mål o var SÅ glad!!
Det har varit en lång men rolig dag o jag tror att alla var väldigt nöjda,känner mig extra stolt över lotteriet....som gav bra priser o genererade i mycket pengar till lagkassan....ger mig själv en klapp på axeln :P

Så nu ska jag titta på Göta kanal 3 o äta thaimat......
Ganska skönt i soffan,varm o mysigt!! Avundas INTE de stackars lagen som skulle köra tillbaks till Stockholm i all snö......

Här kommer lite bilder från dagen!! <3


Skymning!!!

Jag sa länge till alla som pratade om Twilight filmerna att dom skulle jag ALDRIG se.....o att jag tyckte att hysterin kring dom var patetisk......oj oj vad jag har fått höra det så här i efterhand!!
Jag såg första filmen av en slump o sen var jag ju bara TVUNGEN att se dom andra två (o nu väntar jag så där löjligt på den fjärde).....men vampyrer i all ära,men jag kan faktiskt komma på mig själv att sitta som en tonåring så fort Jake visar sig i filmen,I must be more of a Wolfgirl!! :P
Så nu är jag stolt ägare till filmerna som jag ALDRIG skulle se......

Din hand i min <3



Sponsring!!

Igår var jag inne på Willy´s o frågade om dom ville sponsra till lotteriet på Olivers hockey Cup imorgon....idag ringde han tillbaks o sa att han hade packat 10 st påsar till mig.....kanonvinster!!
TACK WILLY´S!!!

Så efter en lång dag med handling (inför Cupen),packning av välkomstkorgar,lotteri fixning,m.m.....så har jag äntligen landat i soffan framför Göta Kanal 2. Ingen av mina favoriter,men killarna älskar den....jag tycker att den är underhållande o en bra "slöfilm" där man inte behöver engagera/tänka så mycket!! Passar mig alldeles utmärkt idag.....

Förresten så höll dagen på att bli väldigt kort egentligen.....på väg till jobbet så hamnade jag i ett spår på vägen (1,5 dm lössnö) o bilen for iväg ut till höger,där jag lyckades styra upp bilen på vägen igen,men då var sladden redan ett faktum o jag åkte ut på vänster sida istället. Där lyckades jag få upp bilen igen,men då snurrade jag istället.....konstigt nog så blev jag inte rädd utan fortsatte lugnt att köra till jobbet!!?? Men när jag sen började tänka så insåg jag hur illa det kunde ha gått!!
Tackar högre makter för att jag var så klar så att jag inte bromsade o att jag INTE fick möte just då o där!!

Nähä kanske dags o flytta HELA vägen till sängen,ska vara i ishallen 07.00 imorgon....på min lediga dag!! Vilket påhitt....
Så nu är det bara ladda inför imorgon o heja våra killar!!! <3

Trista besked!!

Fick idag veta att jag kanske inte får vara kvar på jobbet p.g.a arbetsbrist,blir sååå less o trött på allt det här!! Så jag känner inte för att skriva så mycket mer här idag,ska lägga mig o dra täcket över huvudet.....o bara tycka JÄTTESYND om mig själv.....ända fram till imorgon bitti,sen är det bara att bita ihop o gå vidare!! ;)
Kram på er alla!!

2010 i naglar


Jobb igen!!

Sista semesterdagen,imorgon är det jobb igen!! Visserligen är det bara tre arbetsdagar den här veckan....men självklart så måste jag gå upp tidigare på torsdag än de dagar jag jobbar!!
Idag har varit en ren slappardag,jag o barnen var o tittade på en ny dator,eftersom den här har sett sina bästa dagar!! Men sen kom min älskade lilla mamma o sa att vi kunde få hennes....
Sen var det föräldrarmöte i hockeyn (inför Olivers cup på torsdag),jag ska agera matchvärd till Olivers stora förtret!! :P
Men nu har jag landat i soffan...ÄNTLIGEN!!

Mamma o barnen har även hunnit börja flytta runt deras rum,Timpa ska flytta in i garderoben....min egna Harry Potter ;) Nja,inte riktigt.....har en så kallad Walk in Closet....som jag nu får säga bye bye till!! Jaja vad gör man inte för sina älskade barn!!??
Jag har faktiskt hunnit med en mini make over av badrummet också!! Ska försöka läga upp en liten bildserie av mitt lilla hem där hemma....imorgon kanske!!!

Nä nu är det dags för Familjen Annorlunda,sen sängen!!!

NYÅRSBILDER





IKEA

Bestämde mig för att ta en tur till IKEA idag......o jag var INTE ensam!! Det gick inte o röra sig där inne,Robin blev låg o vi stod i kö 20 min till maten....efter den början så hade IKEA resan redan visat sitt rätta jag o det blev ett "storinköp" på 83 kr. Krokar,iskubshållare o en korg,jaja det blev ju billigt iallafall....så den enda som var nöjd var plånboken ;)

Dessutom kände jag att IKEA i all ära,men det är inte riktigt jag eller min inrednings stil!! Dom har ju INGA tofsar,för det är jag o Maria Montazami. Ja jag har ungefär samma stil som henne hemma (förmodligen inte samma priser dock). Men allvarligt hur kul är det o handla på ett ställe som bara massproducerar?? Ett typiskt svenskt IKEA hem.....nä det är inte jag!! O dessutom så ska ju sk-ten monteras o är det något jag saknar så är det "monteringstålamod",det brukar vara Timpas jobb....ja min 10 åring klara det bättre än mig!!
Men vad är stereotypiskt svensk?? IKEA möbler,villa,VOLVO,vovve o fredagstacos??? Isåfall är jag så osvensk man bara kan bli!!
Jag kör en Fiat Stilo,bor i lägenhet,inga IKEA möbler,ingen hund o äter INTE tacos på fredagar!!
Men jag känner mig nog ganska svensk iallafall..... o vet ni vad!!?? Jag ska äta Tacos idag...på en söndag!!! :P

Löften!!??

Jag har inget nyårslöfte,men jag har lovat mig själv att avsätta ett par timmar i veckan till mig själv!! Den tiden ska jag värdesätta HÖGT!! Med ett heltidsjobb (07.30-16.00),restid 1,45 tim (per dag),5 hockeyträningar i veckan o allt annat.....så är egentid välkommen!! Jag hade velat lova att jag ska börja träna...men den tiden finns inte just nu :(
Jag ska ska se till att ha en positiv inställning till ALLT som händer o se det som en utmaning!!

Jag beslutade att inte ha några löften som bara skulle bli brutna,känns helt meningslöst då!!
Vad har ni för löften??


2011

Jaha då var det nytt år IGEN!! Nu ska man komma ihåg o skriva 2011 o INTE 2010.... ;)
Jag hade en lugn nyårsafton,med god mat,dryck o trevligt sällskap (bilder kommer). Idag har jag bara slappat i soffan,massor med bra filmer på TV!!
Men nu är det dags för lite bastubad <3
Undra om man ska våga rulla ett varv i snön också!!???


RSS 2.0